The Zillers

Gastro-hotel με άποψη

Συνδυάζοντας την μπουτίκ διαμονή με την κομψότητα της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και τη μοντέρνα αφαιρετική ματιά με τη γαστρονομία και το fine drinking, το «Zillers» είναι η επιτομή του happening hotel. Και μάλιστα σε μία από τις ομορφότερες και πιο δυναμικές γειτονιές της πόλης, απέναντι από την πλατεία της μητρόπολης και δυο βήματα από την Πλάκα και το Ιστορικό Τρίγωνο. Με τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας πλέον, το εστιατόριο-προορισμός στην ταράτσα, με τη συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη, μας δίνει νέους λόγους να το βάλουμε στην ατζέντα μας.

Διαθέτει ένα comfort μεσημεριανό μεσογειακό μενού κι ένα fine dining βραδινό με ιντριγκαδόρικα πιάτα, όπως το marshmallow τζατζίκι και η σιγομαγειρεμένη μοσχαρίσια στηθοπλευρά με τριπλέτα κίτρινου, πορτοκαλί και μοβ πουρέ καρότου, με τζίντζερ και κάρδαμο. Οι φινετσάτες σουίτες μοιράζονται σε δύο ορόφους, με τις πιο προνομιούχες να χαρίζουν υπέροχη θέα στην Ακρόπολη. 


Tip: Ενδιαφέρουσες επιλογές κρασιού σε ποτήρι και νόστιμα κοκτέιλ μάς κάνουν παρέα στο μπαρ, το οποίο είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ, πρωινό ή σνακ απέναντι από τον Παρθενώνα.

Ο χάρτης

The Zillers

Αθήνα - Κέντρο

Μητροπόλεως 54

Τηλ. 210/3222277

Site: https://thezillersathenshotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/


Χώροι