Saint George Lycabettus

Haute γαλλικός αέρας φυσά στον Λυκαβηττό

Ενα πραγματικό lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων με μακρά ιστορία στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης, το εμβληματικό «St. George Lycabettus», κάνει παρέμβαση στο γαστρονομικό σκηνικό της Αθήνας υποδεχόμενο τον chef Geoffrey Rembert στο εστιατόριο «La Suite Lounge». Με συνεργασίες σε γαστρονομικούς ναούς όπως το «Tour d’Argent» και το «Le Bristol» του Παρισιού αλλά και το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin «Jacques Faussat», ο ταλαντούχος, νεαρός σεφ οδηγεί το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου στα μονοπάτια της μπιστρονομίας, καυτή τάση αυτήν τη στιγμή στις μητροπόλεις του κόσμου.

Από τα χτένια St. Jacques στο τηγάνι με πράσα μπρεζέ και αχλάδι μέχρι τις γαρίδες σε κρούστα από μαραθόσπορο με λεμόνι και μελωμένη ντομάτα, τα πολύ ξεχωριστά πιάτα που δημιουργεί μαζί με τον executive chef Βασίλη Μήλιο εκφράζουν την casual όψη του fine dining, ενώ φέρνουν τις γαλλικές γεύσεις σε ένα γοητευτικό τετ-α-τετ με τα ελληνικά χρώματα και την πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα, η οποία βραβεύεται διαρκώς ως η καλύτερη ολόκληρης της Ευρώπης. 


Tip: Πολύ ιδιαίτερο, με πολλές healthy επιλογές πέρα από τα κλασικά και σπέσιαλ φροντίδα για τους μικρούς επισκέπτες, είναι το Family Brunch, που σερβίρεται κάθε Κυριακή στο «La Suite Lounge» (12 μ.-4 μ.μ.).

Ο χάρτης

Saint George Lycabettus

Αθήνα - Κολωνάκι

Κλεομένους 2

Τηλ. 210/7416000

Site: https://www.sglycabettus.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/lycabettushotel


Χώροι