Central

Μοντέρνα κομψότητα στη σκιά της Ακρόπολης

Ανακαινισμένο, φιλικό και μοντέρνο, στο πνεύμα της σύγχρονης, λιτής πολυτέλειας και μόλις 200 μέτρα από την Πλατεία Συντάγματος, πάνω στη hot οδό Απόλλωνος, το «Central Hotel» είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο πόλης, που αγαπούν εξίσου οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες. Αν έρχεστε στην Αθήνα από άλλη πόλη ή θέλετε να το προτείνετε σε φίλους, σημειώστε ότι πρόκειται για μια value for money πρόταση διαμονής σε ιδανικό σημείο τόσο για nightlife όσο και για βόλτες στα αξιοθέατα.

Το καλοσώρισμα στο μοντέρνο λόμπι και το ξεχωριστό ντιζάιν στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης, κάνοντάς σε να ξεχνάς ότι είσαι στο κέντρο της πόλης. Το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης στο bar-restaurant «Thea Terrace», βέβαια, θα σου το θυμίσει με τον καλύτερο τρόπο! Brunch αλλά και μοντέρνες γευστικές προτάσεις από τους σεφ Μάριο Σταματάκη και Κωστή Κουτουλάκη συνθέτουν τον πολυσυλλεκτικό κατάλογο.


Tip: Τα signature cocktails με την υπογραφή του Αλέξανδρου Γκικόπουλου και η θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη το κάνουν ωραία ιδέα και για ποτό.

Ο χάρτης

Central

Αθήνα - Πλάκα

Απόλλωνος 21

Τηλ. 210 3234357 - 9

Site: https://www.centralhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/Central-Athens-Hotel-181573968526607/


Χώροι