AthensWas

Ο ορισμός του Greek chic

Δημιουργώντας ένα πολύ ξεχωριστό περιβάλλον, όπου το αρχαιοελληνικό στοιχείο συναντά τη σύγχρονη οπτική, το boutique ξενοδοχείο «AthensWas» έγινε από την πρώτη στιγμή ένας προορισμός για τους επισκέπτες της πόλης αλλά και τους κατοίκους της. Η μοναδική του θέση πάνω στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο εξαιρετικός σχεδιασμός που επιμελήθηκε ο Σταύρος Παπαγιάννης (STAGE DESIGN OFFICE) καθώς και τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες που χαρίζουν υπέροχη θέα στην Ακρόπολη είναι ορισμένα από τα ατού του ξενοδοχείου, το οποίο ανήκει στην επίλεκτη οικογένεια των Design Hotels.

Εκείνο βέβαια που εμείς οι Αθηναίοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή είναι το εστιατόριο «Sense» στην κορυφή του «AthensWas». Η απίστευτη θέα στην Ακρόπολη εισβάλλει αποφασιστικά στη σάλα με το πολύ ιδιαίτερο σκηνογραφικό mix κλασικής και σύγχρονης ελληνικότητας κι εμπνέει τον πολύ ταλαντούχο σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος μας προσκαλεί να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι προς κάθε πλευρά της Ελλάδας. 


Tip: Η πιο ανάλαφρη μεσημεριανή κάρτα έχει comfort Greek χαρακτήρα, κάνοντας το «Sense» ιδανική επιλογή για ένα σικάτο lunch break.

Ο χάρτης

AthensWas

Αθήνα - Πλάκα

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5

Τηλ. 210/9249954, 2107254871, 6980035975

Site: https://www.athenswas.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AthensWas


Χώροι