La Maison

Φίνoς νεωτερισμός

La Maison Santorini

Με το κάδρο της Καλντέρας και του σαντορινιού ηλιοβασιλέματος η γαστρονομική εμπειρία στο "La Maison"  παντρεύει τοπικά υλικά και γευστικές παραδόσεις με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές. Με global μαγειρική νοοτροπία ο ταλαντούχος executive chef Δήμος Σαμουράκης, ο head chef Ευάγγελος Πετρογιώργος και η ομάδα τους παρουσιάζoυν ανατρεπτικά πιάτα με πρώτες ύλες απ' όλο τον κόσμο ποντάροντας στη σωστή διαχείρισή τους με ντελικάτο αποτέλεσμα γευστικά και αισθητικά.

La Maison

Προτάσεις με θαλασσινή αύρα όπως το καβούρι με βασιλικό κάρι, πούδρα σίσο και τραγανό κουμκουάτ και το λαβράκι με γκασπάτσο αγγουριού, πράσινο μήλο και χαβιάρι ossetra δίνουν πάσα σε κρεοφαγικές ντελικατσίες όπως το μοσχαρίσιο φιλέτο σιτεμένο σε koji με τραγανό κρεμμύδι και κρέμα τρούφας, το αρνίσιο φιλέτο με μελάσα, σταφύλια σε ζύμωση και σάλτσα vinsanto και ο κόκορας με τερίνα πατάτας, σέσκουλο σχάρας, κρέμα ψητού σκόρδου και σάλτσα δεντρολίβανο. Η κρεμ μπρουλέ με μαστίχα, πορτοκάλι και παγωτό καϊμάκι απογειώνει γλυκά την άρτια γευστική εμπειρία. 

La Maison Santorini 3

Chef’stip: "Το μενού γευσιγνωσίας 9 σταδίων είναι η πρότασή μαςπου συμπυκνώνει μια ολοκληρωμένη υψηλών προδιαγραφών εμπειρία". 

Ημεροβίγλι, 2286025649, www.lamaisonsantorini.com, Facebook, Instagram 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα