"Pelagos": Μοναδικό γαστρονομικό τουρ στην Κρήτη

Σε νέα γαστρονομικά πελάγη πλέει φέτος το καλοκαίρι το πολυβραβευμένο εστιατόριο "Pelagos", που μας υποδέχεται στην αγκαλιά του εντυπωσιακού "Four Seasons Hotel Astir Palace Athens".

Pelagos

Σε νέα γαστρονομικά πελάγη πλέει φέτος το καλοκαίρι το πολυβραβευμένο εστιατόριο "Pelagos", που μας υποδέχεται στην αγκαλιά του εντυπωσιακού "Four Seasons Hotel Astir Palace Athens". Δίνοντας συνέχεια στις γαστρονομικές του περιπλανήσεις ανά την Ελλάδα, ο ταλαντούχος σεφ Luca Piscazzi περιηγήθηκε πρόσφατα για μια ολόκληρη εβδομάδα στον γευστικό πλούτο της Κρήτης, έχοντας για ξεναγό και συνοδοιπόρο τον εκλεκτό συνάδελφο και δημιουργό των εστιατορικών hits "Χαρούπι" και "Δέκα Τραπέζια" της Θεσσαλονίκης και "Pharaoh" της Αθήνας Μανώλη Παπουτσάκη. Η περιοδεία απλώθηκε σε όλη τη μεγαλόνησο, καθώς ο Παπουτσάκης μύησε τον Piscazzi στα μυστικά της ιδιαίτερης πατρίδας του με τη μεγάλη γευστική κληρονομιά και τις εκλεκτές πρώτες ύλες.

Pelagos

Τα ολοκαίνουργια μενού γευσιγνωσίας Pelagos on Tour, που σερβίρονται εδώ και λίγο καιρό στο εστιατόριο, ξεδιπλώνουν σε τέσσερα, έξι και εννέα στάδια το απόσταγμα αυτού του ταξιδιού που εντυπωσίασε τον Piscazzi και του ενέπνευσε πολύ ξεχωριστές δημιουργίες. Πιάτα όπως τα κρητικά φασόλια με χαβιάρι ή το αρνάκι σερβιρισμένο σε σφακιανή πίτα αποτελούν ωδή στον γευστικό πλούτο της μεγαλονήσου μέσα από τα μάτια, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα ενός χαρισματικού σεφ και συμπληρώνονται από τέσσερα signature cocktails, που κλείνουν μέσα τους λίγη από την ομορφιά και τα αρώματα του νησιού. 

Pelagos

Περισσότερες πληροφορίες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα