"Ami Gastrotheque": Αεράτο καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας

Τόσο για γεύμα όσο και για δείπνο, οι προτάσεις της κάρτας του είναι δεδομένο πως ικανοποιούν κάθε τύπο foodie και μάλιστα το κάνουν εντός μιας εξαιρετικά value for money σχέσης.

Ami Gastrotheque © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο γοητευτικά δομημένο μωσαϊκό του τριγώνου που σχηματίζουν οι Απόλλωνος, Βουλής και Σκούφου –μία εκ των πιο δημοφιλών περιοχών του αθηναϊκού κέντρου και μία από τις πιο προνομιακές γειτονιές της πρωτεύουσας– το "Ami gastrotheque" υπηρετεί άψογα όσο και νόστιμα το concept του μεσογειακού μπιστρό, που κάνει focus σε μια κουζίνα comfort και οικεία. Τόσο για γεύμα όσο και για δείπνο, οι προτάσεις της κάρτας του είναι δεδομένο πως ικανοποιούν κάθε τύπο foodie και μάλιστα το κάνουν εντός μιας εξαιρετικά value for money σχέσης.

Ami Gastrotheque
© Λεωνίδας Τούμπανος

Επιλογές όπως τα paccheri-μουσακάς, η truffle crepe με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα, γραβιέρα και μασκαρπόνε, η pinsa flambée με πανσέτα, τα bucatini vongole ή το Striploin steak με σάλτσα Café de Paris και τις κορυφαίες τηγανητές πατάτες της πόλης στο πλάι του, είναι οι πειστικότερες και άκρως απολαυστικές αποδείξεις όλων των παραπάνω. Εκτός από την κουζίνα του "Ami gastrotheque", στις ίδιες υψηλές στροφές κινείται και η μπάρα, με θαυμάσιες επιλογές σε κρασιά, κοκτέιλ και straight ποτά. Σε αυτά προσθέτεις το πάντοτε προσεγμένο clientele και το εξαιρετικά ευγενικό και ενημερωμένο σέρβις και έχεις την πλήρη εικόνα.

Ami Gastrotheque
© Λεωνίδας Τούμπανος

Περισσότερες πληροφορίες

Ami Gastrotheque

Βουλής & Απόλλωνος, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα