Ναυάγιο

Ψαροφαγiα σε μεσογειακούς τόνους


Πλήρης αλλαγή στη διακόσμηση της γνωστής ταβέρνας, πλήρης αλλαγή και στο μενού από τον σεφ και συνιδιοκτήτη Κώστα Παπαϊωάννου. Βεράντα πάνω στη θάλασσα, σκιασμένη με καλαμωτή και καλόγουστο λευκό σκηνικό με γαλάζιες πινελιές. Μεσογειακή κουζίνα με βάση το ψάρι αλλά και κάποια πιάτα με κρέας, όπως το ντόπιο κατσικάκι με κόκκινο κρασί και λαζανάκι από ζέα.

Εισαγωγή που φανερώνει τεχνική με πιάτα, όπως το μαριναρισμένο λαβράκι με σαλάτα από ανάμεικτα όσπρια και μάραθο και η σαλάτα με φρέσκο καβούρι, τσίλι, μαϊντανό και ψημένο σκόρδο, συνέχεια με φρέσκα ταλιολίνι σουπιάς σε ραγού καραβίδας, μια συναρπαστική «κατσαρόλα θαλασσινών» με όστρακα, γαρίδες, χταπόδι, πεταλίδες και ό,τι άλλο βγάλει η θάλασσα με αρωματικά βότανα, φιλέτο ροφού in bianco και, φυσικά, μεγάλα ολόφρεσκα ψάρια στη σχάρα. Σημειώστε τις pop up γκουρμεδιές ανάλογα με την ψαριά, όπως σουπιά με λάδι βανίλιας στη σχάρα με φρέσκο σπανάκι ή σούπα σκορπίνας με διαφορετικούς τρόπους (κακαβιά, βελουτέ, μπουγιαμπέσα). Η λίστα κρασιών τιμά τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και την ελληνική μικροζυθοποιία.

Περιοχή Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος, 2287024124, NavagioMilos

Ο χάρτης

Τηλ. 22870/24124

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια