Κουκούμαβλος

Sui generis δημιουργικότητα


Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με συνταρακτική θέα στην Καλντέρα και τα Φηρά, ο πολυβραβευμένος σεφ Νίκος Πουλιάσης δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και κάθε χρόνο κατορθώνει να εκπλήσσει ακόμα και τους πιο cool οπαδούς της κουζίνας του. Φέτος προχωράει σε μια σχεδόν πλήρη ανανέωση του μενού (19 καινούργια πιάτα σε σύνολο 25) συνδυάζοντας αγαπημένα ελληνικά προϊόντα με ονοματεπώνυμο με το δικό του ανατρεπτικό ύφος.

Θα απολαύσουμε λοιπόν, μεταξύ άλλων, χτένια με καρπάτσιο κολοκυθιού, σάλτσα από kale με ουσάμπι, μουσλίν από κουνουπίδι και μους από καπνιστή πέστροφα Γεροντίδη, παπαρδέλες χειροποίητες με τζίντζερ και καρότο καπνισμένες σε ξυλόφουρνο, με ψητό φουαγκρά, άγρια μανιτάρια Γρεβενών σβησμένα με Μetaxa, καρπάτσιο λευκής τρούφας συν μους κακάο και καβουρδισμένα φουντούκια, μπακαλιάρο φρέσκο σε κρούστα από σαντορινιό φιστίκι, βελουτέ από μοβ περουβιανή πατάτα με λεβάντα και αρμπαρόριζα, νιφάδες από παστουρμά και λάδι καυτερής καπνιστής πιπεριάς… Για επιδόρπιο, μους από κάστανο και κίτρινη κολοκύθα, μπισκότο φουντουκιού με σοκολάτα σε σάλτσα passion fruit και σορμπέ λεμονιού με πιπέρια.

Φηρά, Σαντορίνη, 2286023807

Ο χάρτης

Τα εστιατόρια