Τραγανό μπισκότο για βάση, αφράτη κρέμα για σώμα, και λαχταριστή σοκολάτα, αρωματική μαρμελάδα, ή ζωηρά φρέσκα φρούτα για επικάλυψη: ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα σπιτικό cheesecake; Κανείς στ’ αλήθεια, και ειδικά αυτός που θα το παρασκευάσει, αφού το cheesecake είναι ένα εύκολο και απολαυστικό γλυκό, που δεν χρειάζεται παρά μερικά απλά υλικά για να εντυπωσιάσει – ιδίως στη σοκολατένια εκδοχή του.
Πιάτο – πειρασμός, που θα κλείσει περίφημα το πασχαλινό γεύμα κερδίζοντας επάξια τη θέση του στο γιορτινό τραπέζι, το cheesecake «όλο σοκολάτα» είναι η ιδανική λύση για τις φετινές, εντός του σπιτιού γιορτές μας, αφού παρασκευάζεται με υλικά που βρίσκονται εύκολα σε κάθε σπίτι - ιδίως με λίγη βοήθεια από την ΓΙΩΤΗΣ, που δίνει λύσεις με ποιότητα. Η Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ (κανονική, γάλακτος ή bitter, ακόμα και λευκή), η Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ που λιώνουν εύκολα, η Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ για σταθεροποίηση της κρέμας, το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ για τη βάση, είναι τα υλικά μας για σίγουρη επιτυχία!
Το γλυκό μας γίνεται πανεύκολα και δεν χρειάζεται ψήσιμο, υπολογίστε όμως αρκετές ώρες στο ψυγείο. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη ευελιξία παραλλαγών και γεύσεων, αφού αντί για την κλασική Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ (54% κακάο), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ, ενώ για μεγαλύτερη ένταση σοκολάτας, προτιμήστε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ, για την κρέμα και το γαρνίρισμα του cheesecake.
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ