afieroma

Fish spots που σπαρταράνε!

Ξεχωριστά εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρι

ΨΑΡΟΥ

ΨΑΡΟΥ

Ψαράκια για όλους

Μια φρέσκια πρόταση ψαροφαγίας στην Ανάβυσσο, αποκλειστικά με μικρόψαρα και όστρακα σε μίνι τιμές, ευφάνταστες γεύσεις και θέα θάλασσα σε νεανική ατμόσφαιρα.

Τρία πράγματα ξεχωρίζουν την «Ψαρού» από τις υπόλοιπες προτάσεις ψαροφαγίας στην περιοχή: η ανάλαφρη και νεανική διάθεση του χώρου, οι προσιτές τιμές –κανένα πιάτο δεν κοστίζει πάνω από € 10– και το μενού με τα φρέσκα μικρόψαρα (γαύρος, σαρδέλα, κουτσομούρα, προσφυγάκια, γόπες, κολιοί, αθερίνα, κοκάλια), τα όστρακα και τα λιγοστά έντεχνα, αλλά ευφάνταστα πιάτα: μύδια σε τρεις παραλλαγές, αχνιστά με λευκό κρασί, σκόρδο και μαϊντανό, με ούζο και μάραθο, με τεριγιάκι και γλυκιά τσίλι σος, μακαρονάδα με μύδια, γαρίδες, φινόκιο και ντομάτα και πέρκα με κανταΐφι και γλυκόξινη σάλτσα. Ξεχωριστή νοστιμιά τα φρέσκα καβούρια αλλά και τα θράψαλα και τα καλαμάρια στη σχάρα στην εποχή τους και νοσταλγική, ευπρόσδεκτη ιδέα ο δίσκος με τα χειροποίητα ορεκτικά: ταραμοσάτα, φάβα, μελιτζανοσαλάτα, μαυρο­μάτικα φασόλια με λαχανικά και μάραθο… Πάνω στην παραλιακή, η «Ψαρού» ατενίζει τη θάλασσα με τραπεζάκια χωμένα στο πράσινο που σκιάζονται από ομπρέλες, ενώ στο εσωτερικό οι ψαροκασέλες που έχουν μεταμορφωθεί σε φωτιστικά δίνουν pop τόνο στο χώρο.

TIP:

ΨΑΡΟΥ 46ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος , τηλ. 2291055171 , https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%A3%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-psarou-sarwnidas/164898696996337

Αφετηρία:
Προορισμός: