Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του “α” συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Το_πάρτι_της_ζωής_μου

Μόλις ξεκίνησε η προπώληση για την επιτυχημένη παράσταση της Ελένης Ράντου "Το πάρτι της ζωής μου" στο θέατρο Διάνα για τη σεζόν 2024-25, μιας και τα εισιτήρια για φέτος έχουν εξαντληθεί μέχρι και τις 28 Απριλίου. Όσοι δεν τα καταφέρατε έχετε ακόμα μια ευκαιρία να δείτε την Ελένη Ράντου σε μία ερμηνεία ζωής και την καλύτερη της περασμένης σεζόν σύμφωνα με την κρίση του θεατρόφιλου κοινού στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α”, από τον Νοέμβριο. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχοντας την επιθυμία να ευχαριστήσει τους θεατές που ξεχώρισαν την παράσταση συνεχίζει ακάθεκτη για τρίτη χρονιά με το θεατρικό αυτό στοίχημα αλλά και βαθιά προσωπικό εγχείρημα που δικαίωσε την ίδια που υπογράφει και το κείμενο, όσο και τον σκηνοθέτη Ανέστη Αζά, όπως διαβάζουμε στην κριτική του "α”. Μέσα από έναν ερμηνευτικό μαραθώνιο δέκα ρόλων, που αντλεί από το "Every Brilliant Thing" του Ντάνκαν Μακ Μίλαν, ξετυλίγονται με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια "τραυμάτων" της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας και με τη μουσική συνοδεία των String Demons. "Η ιστορία διατρέχει εποχές και κινείται παράλληλα με τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της χώρας από το Πολυτεχνείο, τους σεισμούς, το ΠΑΣΟΚ, την κρίση, το θάνατο του Γρηγορόπουλου μέχρι την πανδημία. Είναι ένας κύκλος ζωής που συνδέεται με κοινά βιώματα”, σημειώνει η Ελένη Ράντου.

Το πάρτι της ζωής μου
Γιάννης Μαργετουσάκης©

Ενώ όπως είπε αφού παρέλαβε το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2023 από το "α”: "Το θέατρο έχει μια μοναδική δυνατότητα, και ειδικά μια καλή παράσταση, να συντονίζει τις ανάσες όλων μας, κι επειδή έχουμε πάρα πολλά προβλήματα συντονισμού στην εποχή μας, το να συντονίζεται μια αίθουσα και να ανασαίνει στον ίδιο παλμό είναι ένα επίτευγμα που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Γι’ αυτό αγαπάω το θέατρο και γι’ αυτό το αγαπάμε όλοι. Γιατί είναι ανάγκη στις μέρες μας”.

>> Διαβάστε παρακάτω όσα μας έλεγε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της για τη δημιουργία της παράστασης "Το πάρτι της ζωής μου"
 

Διαβάστε Επίσης

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Το πάρτι της ζωής μου

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Αντλώντας από το «Every Brilliant Thing» του Ντάνκαν Μακ Μίλαν, η Ελ. Ράντου υπογράφει ένα νέο κείμενο για τη sold out παράσταση, που ξετυλίγει με χιούμορ και ειλικρίνεια τα πενήντα χρόνια "τραυμάτων" της ηρωίδας της, με φόντο αυτά της σύγχρονης Ελλάδας. Ένας σόλο ερμηνευτικός μαραθώνιος δέκα ρόλων με έντονα προσωπική υπογραφή, που χάρισε στην ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του “α”. Η ιστορία διατρέχει εποχές και κινείται παράλληλα με τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της χώρας από το Πολυτεχνείο, τους σεισμούς, το ΠΑΣΟΚ, την κρίση, το θάνατο του Γρηγορόπουλου μέχρι την πανδημία. Είναι ένας κύκλος ζωής που συνδέεται με κοινά βιώματα, όπως σημειώνει.

Διάνα

Ιπποκράτους 7

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.