Πρεμιέρες: οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 14 έως 20 Δεκεμβρίου.

Γλάρος Καραντζάς Γκέλυ Καλαμπάκα©

"Γλάρος"

Ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί το τσεχοφικό αριστούργημα που πραγματεύεται ζητήματα τέχνης και ζωής, σε μια παράσταση σημαντικών ερμηνευτών και ερμηνευτριών: Θεοδώρα Τζήμου, Μανώλης Μαυροματάκης, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Αινείας Τσαμάτης, Νατάσα Εξηνταβελώνη. (Προσκήνιο, από 15/12)

Βασιλιάς Ληρ Χουβαρδάς
© Karol Jarek

"Βασιλιάς Ληρ"

Η κορυφαία σαιξπηρική τραγωδία ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού δια χειρός Γιάννη Χουβαρδά, σε μια παράσταση σύζευξης θεάτρου και κινηματογράφου. Στις ερμηνείες, οι Λεωνίδας Κακούρης, Αλεξία Καλτσίκη, Ανθή Ευστρατιάδου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Αλέκος Συσσοβίτης, Μίνως Θεοχάρης κ.ά. (από 16/12)

Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας
Γιώργος Καβαλιεράκης©

"Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας"

Το διαχρονικό αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας, με τη Νένα Μεντή στον ομώνυμο ρόλο και έναν εξαιρετικό θίασο (Βασιλική Τρουφάκου, Νίκος Νίκας, Μαρία Κανελλοπούλου κ.ά.), που φέρνει στο επίκεντρο την αέναη πάλη ανάμεσα στο ηθικό χρέος και το χρήμα. (Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", από 20/12)

Εγώ εγώ...κι εγώ
Ελίνα Γιουνανλή©

"Εγώ εγώ… κι εγώ"

Στον επιτυχημένο Γάλλο συγγραφέα Φλοριάν Ζελέρ ανήκει το έργο που σκηνοθετεί η Σοφία Σπυράτου, με τον Φάνη Μουρατίδη και την Εβελίνα Παπούλια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πού τελειώνει το ψέμα και πού ξεκινάει η αλήθεια σε αυτή την τρελή κωμωδία, όπου ένας άνδρας συνειδητοποιεί ότι όλη του η ζωή υπήρξε μια (αυτ)απάτη; (Αλάμπρα, από 15/12)

Το Κορίτσι με τα σπίρτα

"Το κορίτσι με τα σπίρτα"

H Violet Louise, που ερευνά το πεδίο της σύγχρονης αφήγησης με τη δημιουργική χρήση πολυμέσων, διασκευάζει, σκηνοθετεί και ερμηνεύει σε μια multimedia εκδοχή για ενηλίκους το κλασικό παραμύθι του Άντερσεν. Με τη χρήση ήχων, μουσικής και εικόνας, η παράσταση μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα και στην αθέατη πλευρά του κοινωνικού περιθωρίου. (Θησείον, από 15/12)

Το νούμερο 31328
© Patroklos Skafidas

"Το νούμερο 31328"

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Ηλία Βενέζη αποτυπώνει την πραγματική εμπειρία του στα τάγματα εργασίας, μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Το σκηνοθετεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ως μια αντιπολεμική αφήγηση που συνδέεται με άμεσο τρόπο με την εποχή μας, αναδεικνύοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. (Θέατρο του Νέου Κόσμου, από 18/12)

Τούνδρα
Άσπα Κουλύρα©

"Τούνδρα"

Ένα αμοραλιστικό παιχνίδι επιδόσεων και επιβίωσης με μπόλικο μαύρο χιούμορ περιγράφει το έργο του Γιώργου Σίμωνα, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Τζαβάρας. Διαδραματίζεται στο γραφείο μιας μεγάλης κτηματομεσιτικής εταιρείας, όπου τρεις υπάλληλοι και ο εργοδότης τους περνούν την τελευταία τους νύχτα, πριν από τη μετακόμιση της εταιρείας. (Rabbithole, από 18/12)

The Dreamers

"The dreamers" (Οι Ονειροπόλοι)

Ένας Αμερικανός φοιτητής και δύο Γάλλοι ξεκινούν ένα περιπετειώδες παιχνίδι υπαρξιακών και σινεφίλ αναζητήσεων, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στην εξέγερση του Μάη του ’68. Πολιτική, ερωτισμός, πάθος για τον κινηματογράφο, ανατρεπτικό χιούμορ κι ένα οδοιπορικό στο Παρίσι των 60s στο έργο του Ζιλμπέρ Αντέρ, που σκηνοθετεί ο Πέρης Μιχαηλίδης. (Φούρνος, από 18/12)

Shrek The Musical

"Shrek the musical!"

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταφέρει στη σκηνή το μιούζικαλ των Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ και Τζανίν Τεζόρι, που βασίζεται στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων του 2001 από την DreamWorks και στο βιβλίο του Γουίλιαμ Στάιγκ. Ένας πολυμελής θίασος, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, ζωντανεύει τις περιπέτειες του Σρεκ, του αγαπημένου πράσινου "τέρατος". (Περοκέ, από 15/12)

Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλυ
© Μαριλένα Αναστασιάδου

"Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλυ"

Το έργο της Σοφιάννας Θεοφάνους, προορισμένο για εφήβους, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια, βασίστηκε σε πραγματικές ιστορίες ασυνόδευτων προσφύγων. Αφηγείται τη συνάντηση δύο εφήβων και την προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Μαρίας Ξανθοπουλίδου, με τις ερμηνείες του Πανάγου Ιωακείμ και της Ζωής Μυλωνά. (Σταθμός, από 19/12)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Το νούμερο 31328

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Η παράσταση αποτελεί μια διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Ηλία Βενέζη, ενός από τα εμβληματικότερα έργα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, που αποτυπώνει την πραγματική εμπειρία του συγγραφέα στα τάγματα εργασίας, μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Ο συγγραφέας, ένα νέο αγόρι δεκαοκτώ χρονών τότε, ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι στα βάθη της Τουρκίας, με τα πόδια, χωρίς παπούτσια, χωρίς φαγητό και νερό, με αδιάκοπη, απάνθρωπη δουλειά και εκμετάλλευση, ανάμεσα σε ανθρώπους που πεθαίνουν από τις κακουχίες και την εξάντληση. Ένα ταξίδι επιβίωσης από την ελευθερία στη σκλαβιά, αλλά και αντίστροφα, από τον θάνατο στη ζωή, που ξεκίνησε το 1922 και σήμερα, 101 χρόνια αργότερα, είναι ταυτόχρονα ιστορικό και επίκαιρο. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Βασίλη Μαυρογεωργίου μας μεταφέρει στον απέραντο τόπο αυτού του ταξιδιού και φέρνει στην επιφάνεια τα βαθύτερα νοήματα του έργου: τη μετάβαση του ήρωα από την αθωότητα στη βαθιά συνειδητοποίηση της ανθρώπινης φύσης, που τον βοηθά να κατανοήσει ότι ούτε η καλοσύνη ούτε η σκληρότητα έχουν εθνικότητα, να βρίσκει χαρά σε ένα κομμάτι ψωμί, ένα χαμόγελο, ένα καθαρό σεντόνι, και να αναγνωρίσει την ελευθερία ως το ουσιαστικότερο αγαθό.

Ο γλάρος

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 135 '

Το γνωστό έργο του Ρώσου συγγραφέα, σαν μια αναρώτηση γύρω από τη θεατρική λειτουργία, την αναπαράσταση και τις μεθόδους της. Ο χορός των ανθρώπων του Τσέχοφ, γύρω από μια λίμνη, αναρωτιέται για την τέχνη, το μέλλον, αναπολεί τους ματαιωμένους έρωτες και συνθέτει μια κραυγή του ανθρώπου για ζωή, λίγο πριν βουλιάξει. Τα εμβληματικά πρόσωπα του Ρώσου δραματουργού εγκλωβισμένα σε μια σκηνή θεάτρου δοκιμάζουν να σπάσουν τα όρια της ζωής και της τέχνης, να αντισταθούν στο τέλμα, να βρουν νέες φόρμες θεάτρου και επικοινωνίας. Η πληγή του καλλιτέχνη συνδέεται, στην παράσταση, με το ανεκπλήρωτο της ανθρώπινης ύπαρξης, που παλεύει να βρει έναν τρόπο να ανήκει και να ακολουθήσει έναν προορισμό. Τι απ’ όλα είναι θέατρο και πώς παρεισφρέει η ζωή μέσα σ’ αυτό;

Βασιλιάς Ληρ

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 180 '

Το έργο ακολουθεί το ταξίδι του Ληρ προς το σκοτάδι, την εσωτερική ερημιά και την τρέλα,μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να μοιράσει την επικράτειά του στις τρεις κόρες του. Η τραγωδία που θα ξετυλιχτεί δεν θα αφήσει αλώβητο κανέναν από τους ήρωες. Γραμμένο το 1608, το πιο σκοτεινό έργο της σαιξπηρικής δραματουργίας πραγματεύεται μεταξύ άλλων το ζήτημα της εξουσίας και της φθοράς που επιφέρει η απώλειά της και την πολυπλοκότητα των οικογενειακών σχέσεων. Με πολύτιμο αρωγό μια πολυεπίπεδη σκηνογραφία που επεκτείνεται ως τα έγκατα του κτιρίου Τσίλλερ και εγκολπώνει την τέχνη του κινηματογράφου με εκτεταμένη χρήση live video, ο σκηνοθέτης μάς παρασύρει σε μια καταβύθιση στον εγκέφαλο του Ληρ, ενός άντρα που παρέδωσε επιπόλαια την πρωτοκαθεδρία του, ενός παιδιού που ψάχνει μάταια να επανενωθεί με τη μητέρα, του σκληροτράχηλου πατριάρχη – θεματοφύλακα ενός άκαμπτου κώδικα που δεν διαφέρει από εκείνον μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Εγώ, εγώ... κι εγώ

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Οι ανθρώπινες σχέσεις και το δίπολο αλήθεια - ψέμα περνούν μέσα από το κάτοπτρο του κορυφαίου συγγραφέα και συνθέτουν μια τρελή μαύρη κωμωδία. Ο Μισέλ, ένας ώριμος άντρας, φαινομενικά επιτυχημένος επαγγελματίας και οικογενειάρχης, συνειδητοποιεί μέσα από απανωτές κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ότι η ζωή του δεν είναι τελικά τόσο τακτοποιημένη και “λαμπερή”, αντ’ αυτού είναι μια απάτη, αλλά και μια αυταπάτη. Με τη μοναδική του ικανότητα να αγγίζει τις ανθρώπινες σχέσεις και το θέμα της οικογένειας, ο Ζελέρ προσεγγίζει σε αυτό το έργο του τη σχέση γονέων - παιδιών, τη σχέση μας με το στάτους και τα υλικά αγαθά, καθώς και την έλλειψη επικοινωνίας που χαρακτηρίζει την εποχή μας, ζητήματα σοβαρά και οικεία σε όλους μας, με ένα τρόπο πιο ανάλαφρο, περνώντας όλα όσα θέλει να πει μέσα από τον μηχανισμό της κωμωδίας.

The dreamers

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 50 '

Παρίσι, Μάης του ᾽68. Ένας Αμερικάνος φοιτητής ο Μάθιου περνάει το μεγαλύτερο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθώντας ταινίες στην Ταινιοθήκη της Γαλλίας. Εκεί θα γνωρίσει δύο αδέρφια, τον Τεό και την Ιζαμπέλ, και θα ξεκινήσει μαζί τους ένα περιπετειώδες παιχνίδι υπαρξιακών και σινεφίλ αναζητήσεων, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στην εξέγερση του Μάη του ’68. Όπως και στην ταινία του Bernardo Bertolucci «The Dreamers», που βασίστηκε στο βιβλίο του Gilbert Adair, παρακολουθούμε το παρασκήνιο του επαναστατικού κινήματος του Μάη που επικεντρώνεται στη δράση των ηρώων να επιδίδονται σε αναπαραστάσεις σκηνών από τις αγαπημένες τους ταινίες, καθώς και στις ερωτικές τους αναζητήσεις. Η παράσταση, σε διασκευή Γιώργου-Ίκαρους Μπαμπασάκη είναι οδοιπορικό στο Παρίσι του ’68 με έντονες σινεφίλ αναφορές αλλά και μουσικές της εποχής που ερμηνεύονται ζωντανά στη σκηνή. Παρακολουθεί σαν κάμερα - στυλό την κοινωνικοπολιτική αναταραχή της εξέγερσης του Μάη μέσα από το βλέμμα των ηρώων του έργου και είναι αφιερωμένη στη nouvelle vague των Ζαν - Λυκ Γκοντάρ και Φρανσουά Τρυφώ, στον έρωτα, στα χαμένα όνειρα, στα θεωρητικά κείμενα και τα συνθήματα του Μάη του ᾽68, αλλά και σε όλο τον κόσμο που αναζητά σήμερα κοινωνική δικαιοσύνη.

Το κορίτσι με τα σπίρτα

  • Performance

Με εκκίνηση το γνωστό παραμύθι, η παράσταση που κινείται μεταξύ θεάτρου-μουσικής συναυλίας και οπτικοηχητικής εγκατάστασης, εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο οδοιπορικό στις δυτικές κοινωνιες των ανθρωπίνων αντιθέσεων. Η έλλειψη ανθρωπιάς, η εγκατάλειψη, η κακοποίηση, αποκαλύπτονται μέσα από το παραμύθι του Δανού παραμυθά Xανς Κρίστιαν Άντερσεν που μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή. Το κορίτσι του Άντερσεν σε αυτή την ιστορία ζει στην Αθήνα. Παλεύει να επιβιώσει, μόνη, χωρίς βοήθεια, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μεγαλούπολης. Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δέχεται μία αναπάντεχη πρόταση που της δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει κάθε της επιθυμία και να αλλάξει τη ζωή της. Αλλά με ένα πολύ ακριβό τίμημα: Να πάψει να ονειρεύεται!

Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλι

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 60 '

Το έργο βασίστηκε σε πραγματικές ιστορίες ασυνόδευτων προσφύγων μέσα από ένα workshop που πραγματοποιήθηκε στο Μικρό Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2018-2019. Τιμήθηκε με το κρατικό βραβείο παιδικού/εφηβικού έργου το 2022. Πρόκειται για τη συνάντηση δύο εφήβων–ενός αγοριού και ενός κοριτσιού– και την προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν, με έναν τοίχο ανάμεσά τους να τους εμποδίζει και να τους αναγκάζει να εκμυστηρευθούν τις προσωπικές τους αγωνίες και ανάγκες χωρίς να μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον. Το γεγονός αυτό γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθούν οι διαφορετικοί κόσμοι από όπου προέρχονται και να κοιταχτούν με τα μάτια της φαντασίας και της ψυχής τους. Με χιούμορ και γενναιοδωρία ανοίγουν σιγά σιγά τις καρδιές τους και ακουμπούν ο ένας πάνω στον άλλο μιλώντας για αγάπη, φιλία και για όσα τους απασχολούν στο μεγάλωμα τους. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, άλλες μάχες η ίδια ανάγκη για επαφή.

Shrek the musical

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 150 '

Βασισμένη στη βραβευμένη με Oscar® 2001 Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της DreamWorks και στο Βιβλίο του Γουίλιαμ Στάιγκ, η ξεκαρδιστική ιστορία του πιο αγαπημένου «τέρατος» όλων των εποχών, θα ζωντανέψει στη σκηνή. «Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια λίμνη ένα πράσινο τέρας με το όνομα Σρεκ»… Έτσι ξεκινά η ιστορία ενός απίθανου ήρωα, που βρίσκεται σ’ ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή του, δίπλα σ’ έναν σοφό γάιδαρο και μια «τρελή» πριγκίπισσα, που αντιστέκεται στη διάσωσή της. Ένα μοναδικό σόου, ένα musical, γεμάτο ρομαντισμό, αγάπη και περιπέτεια κι έναν Δράκο τεραστίων διαστάσεων που βρυχάται, βγάζει φωτιές και καπνό και κινείται με εντυπωσιακό τρόπο πάνω στη σκηνή.

Τούνδρα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Μια παράσταση-σχόλιο πάνω στις σύγχρονες συνθήκες επιβίωσης με κεντρικά πρόσωπα τρεις υπαλλήλους και τον εργοδότη τους, που διαδραματίζεται σε ένα εγκαταλειμμένο γραφείο στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη που ανήκει σε μια μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία. Οι τέσσερις τους περνούν την τελευταία τους νύχτα στο εγκαταλειμμένο πλέον γραφείο σε έναν ακαθόριστο και ταυτόχρονα οικείο χωροχρόνο, κάνοντας τον απολογισμό τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα σκηνικό παιχνίδι επιδόσεων και επιβίωσης χωρίς ηθικούς φραγμούς, που εξελίσσεται λίγο πριν η εταιρεία μετακομίσει σ’ έναν άλλο τόπο, για να οργώσει "τη νέα γη της επαγγελίας".

Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 110 '

Το αριστούργημα της νεοελληνικής δραματουργίας πραγματεύεται τον οικονομικό ξεπεσμό της οικογένειας των Βαλέρηδων και την πάλη της γριάς Βαλέραινας ανάμεσα στο ηθικό χρέος και το χρήμα. Το έργο διαδραματίζεται στη Ζάκυνθο και αποτελεί τη θεατρική διασκευή ενός μικρού θεατρικού διηγήματος, με τον ομώνυμο τίτλο. Στην άλλοτε αρχοντική οικογένεια των Βαλέρηδων, μόνο η γριά Βαλέραινα γνωρίζει τη συνταγή που γιατρεύει μια αρρώστια των ματιών. Έχει ορκιστεί, ότι θα την κρατήσει μυστική και θα παρέχει το φάρμακο αφιλοκερδώς, σε όποιον το έχει ανάγκη. Μόνο από Βαλέραινα σε Βαλέραινα μπορεί να κληρονομηθεί το γιατρικό, η παράδοση του οποίου κρατάει πάνω από διακόσια πενήντα χρόνια και για να τεθεί σε ισχύ θα πρέπει να δοθεί πριν πεθάνει η Βαλέραινα. Η φτώχεια όμως έρχεται να κλονίσει την οικογένεια και να δοκιμάσει τη στάση των ηρώων απέναντι στο χρήμα και τις ηθικές αξίες.

Φούρνος

Μαυρομιχάλη 168

Προσκήνιο

Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη, Πολυτεχνείο

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Rabbithole

Γερμανικού 20, Μεταξουργείο

Θέατρο του Νέου Κόσμου

Αντισθένους 7 & Θαρύπου

Θέατρο του Νέου Κόσμου

Αντισθένους 7 & Θαρύπου

Σταθμός Θέατρο

Βίκτωρος Ουγκώ 55

Αλάμπρα

Στουρνάρη 53

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.