"Πνίγομαι": Stand up για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό

Μετά από 6 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη, η Δήμητρα Νικητέα συνεχίζει τις παραστάσεις της σε νέο θέατρο.

Πνίγομαι

Φέτος η Δήμητρα Νικητέα αποφάσισε να κάνει ένα τολμηρό βήμα και να βουτήξει στα βαθιά, ανεβάζοντας την πρώτη της σόλο παράσταση με τίτλο "Πνίγομαι". Μετά από 6 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη, συνεχίζει για ένα δεύτερο κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Nous.

Κάθε Παρασκευή η Δήμητρα "πνίγεται" με τις εξής απορίες:
-Τελικά το 10 είναι μόνο για το Θεό;
-Θα μπορούσε ο Φεμινάζι να είναι ο Χίτλερ φασαία Εξαρχειώτισσα;
-Ο πατέρας μου που είναι Συνταγματάρχης, δουλεύει σε προσομοίωση;
-Πού είναι οι φανταστικοί μας φίλοι;
-Ποιος παρανοϊκός σκέφτηκε τα έθιμα για να μην φάει ποτέ κράξιμο;
-Δεν είναι λίγο άδικο το βραβείο στην ιππασία να το παίρνει ο άνθρωπος και όχι το άλογο;
-Είναι ο αδελφός μου ο πιο κουλ αυτιστικός της Ελλάδας;
-Που χάθηκε ο Φλοριάν;
-Που δουλεύουν πλέον οι νάνοι του Φορ Μπουαγιάρ;
-Θα μπορούσε ο Πλεύρης να κάνει φοβερά ASMR βίντεο;
-Πως θα ήταν ο εθνικός μας ύμνος αν τον είχε γράψει ποιητής του Instagram;

>> Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Νικητέα: "Η κωμωδία είναι ένα λούνα παρκ σκέψης"

Η παράσταση συνοδεύεται με διαγράμματα venn και videos και είναι ραμμένη για ανθρώπους που ψάχνουν το διαφορετικό, είναι λάτρεις του σουρεάλ, της αυτοσαρκαστικής και ειρωνικής κωμωδίας, του meta, της παράνοιας, γεμάτοι πόνο, απογοήτευση και συνάντηση με την λυτρωτική ματαίωση της ζωής.

Πνίγομαι

Η Δήμητρα Νικητέα γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, και ασχολείται με το stand up comedy από τα 18 της. Έχει συνεργαστεί με το Netwix και με τη Lifo Podcast. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας: Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη καθώς επίσης το 2019 ταξίδεψε με τρεις ακόμη κωμικούς στην Ζυρίχη. Το Μάιο του 2022 γύρισε την Ευρώπη μαζί με την Ήρα Κατσούδα πηγαίνοντας σε 10 πόλεις με την παράσταση "Φέραμε και λάδι". Είναι συνδημιουργός του podcast "Μπράητ Σάηντ" που δημοσιεύεται από το Provocateur, το οποίο προκρίθηκε στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία "Podcast" καθώς και πήρε ένα πλατινένιο και ένα χρυσό βραβείο στα Digital Media Awards.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πνίγομαι

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Η νέα κωμικός ανεβάζει το πρώτο της σόλο, συνδυάζοντας το σουρεαλιστικό στοιχείο, τον αυτοσαρκασμό και την ειρωνική κωμωδία και μοιράζεται τις απορίες που την απασχολούν, όπως: Τελικά το 10 είναι μόνο για το Θεό;, Θα μπορούσε ο Φεμινάζι να είναι ο Χίτλερ φασαία Εξαρχειώτισσα;, Ποιος παρανοϊκός σκέφτηκε τα έθιμα για να μην φάει ποτέ κράξιμο;, Δεν είναι λίγο άδικο το βραβείο στην ιππασία να το παίρνει ο άνθρωπος και όχι το άλογο;, Που δουλεύουν πλέον οι νάνοι του Φορ Μπουαγιάρ;, Πως θα ηταν ο εθνικός μας ύμνος αν τον είχε γράψει ποιητής του Instagram; κ.ά.

Θέατρο Nous - Creative space

Τροίας 34, Κυψέλη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.