Athens English Comedy Club στο θέατρο "Ελιάρτ"

Το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα σε νέες περιπέτειες...

AECC2

Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναιπρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα. Παρουσιάζονται παραστάσεις comedy lineup, με διαφορετικούς κωμικούς κάθε φορά  από Ελλάδα και εξωτερικό, παράλληλα με βραδιές open mic και σεμινάρια κωμωδίας. Αν λοιπόν θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας, είναι η κατάλληλη επιλογή και για τη γιορτινή περίοδο και ίσα που προλαβαίνετε, αφού η επόμενη παράσταση είναι στις 18 Δεκεμβρίου (9 μ.μ).

Για μια ακόμα φορά, έμπειροι και νέοι κωμικοί θα δοκιμάσουν επί σκηνής τα καλύτερα τους αστεία. Κάποια θα είναι καλά, κάποια θα είναι εξαιρετικά, και κάποια δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου. Εσείς αποφασίζετε.

Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127 (μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο) | Εισιτήρια: viva.gr | Προσφέρονται επίσης επίσης 3 δωρεάν εισιτήρια για ΑΜΕΑ/Ανέργους ανά παράσταση | Πληροφορίες: 6987994689 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Athens English Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Δέκα διαφορετικοί κωμικοί μοιράζονται ένα μικρόφωνο από 5 λεπτά ο καθένας σε ένα αγγλόφωνο open mic. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό αποκλειστικά αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα. Μέσα στην περίοδο λειτουργίας του (από το 2019), το Athens English Comedy Club έχει διοργανώσει πολλά σόου κωμωδίας με 130 συνολικά αγαπημένους ή και πρωτοεμφανιζόμενους stand up περφόρμερ αλλά και ταλαντούχους πρωτοεμφανιζόμενους από 29 χώρες στα open mic, ενώ έχει πραγματοποιήσει διαδικτυακούς διαγωνισμούς και εργαστήρια κωμωδίας -και όλα αυτά με εγχώριους αλλά και ξένους καλλιτέχνες από είκοσι οκτώ χώρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Μαρία Πρωτόπαππα για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με την "Ανδρομάχη" του Ευριπίδη

Πρώτες φωτογραφίες από το σκηνοθετικό ντεμπούτο της χαρισματικής ηθοποιού και σκηνοθέτριας που συμπρωταγωνιστεί με τους Αργύρη Ξάφη, Γιάννη Νταλιάνη κι έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών στην τραγωδία για την ανθρώπινη δικαιοσύνη και τη θέση της γυναίκας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/07/2025

Ακρόαση | "Άμλετ" ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και αναζητά ηθοποιούς

Μετά την παράσταση "Ριχάρδος III*", η σκηνοθέτρια Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη και ο συγγραφέας Ανδρέας Φλουράκης συνεργάζονται ξανά σε μια ακόμα ελεύθερη διασκευή σαιξπηρικού έργου.

3 θεατρικές επαναλήψεις που θα μας συγκινήσουν

Open air ραντεβού με τέσσερις θεατρικές παραστάσεις σε περιοδεία: "Η Θάλασσα και ο Γέρος", "Lemon", "Μέσα στο μυαλό σου".

Αποκλειστικό: Αντώνης Καφετζόπουλος και Ζερόμ Καλούτα σε μια υπαρξιακή σύγκρουση στο "Άσπρο-Μαύρο" του Κόρμακ ΜακΚάρθι

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μεταφράζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί δίπλα στον Ζερόμ Καλούτα στο "Άσπρο-Μαύρο", το βαθιά φιλοσοφικό έργο του Κόρμακ ΜακΚάρθι, που ανεβαίνει από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Επί Κολωνώ, με early bird προσφορά.

Το νέο ρεπερτόριο του Θεάτρου Προσκήνιο για την περίοδο 2025-26

Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει με το "Λεωφορείον ο Πόθος", ενώ νέες παραστάσεις υπογράφουν ο Ανέστης Αζάς και ο Βασίλης Μαγουλιώτης (Suyako) – τρεις δημιουργοί που χαρτογραφούν εκ νέου τη θεατρική γλώσσα και το τοπίο της εποχής.

"Μια άλλη Θήβα": Sold out και νέες παραστάσεις για την παράσταση-φαινόμενο

Με συνεχόμενα sold out και ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό, η παράσταση "Μια Άλλη Θήβα" προσθέτει νέες ημερομηνίες στην Αττική: Κορυδαλλός (1/9), Βριλήσσια (8/9) και Λυκαβηττός (9/9). Μια θεατρική πρόταση που καθηλώνει.

2 καλοκαιρινές πρεμιέρες με ηχηρά ονόματα φέρνει ο Ιούλιος

Αυτές είναι οι δύο θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα από 10 έως 16 Ιουλίου και ξεχωρίζουν: "Ελένη – Η δίκη μιας πόρνης" και "Χορικά ύδατα".