Μην χάσετε το αθηνόραμα Θέατρο Magazine που κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

Ο πιο πλήρης θεατρικός οδηγός για ολόκληρη τη σεζόν, δωρεάν στα περίπτερα μαζί με το "αθηνόραμα".

cover θεατρο

Την Πέμπτη 24/11 κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με το "αθηνόραμα" η ετήσια έκδοση αθηνόραμα Θέατρο Magazine. Οι καλύτερες παραστάσεις, οι πρωταγωνιστές, οι νέοι σκηνοθέτες, οι τάσεις και όλα τα "μυστικά" της πληθωρικής θεατρικά σεζόν 2022-2023 συγκεντρώνονται σε ένα περιοδικό, που θα αποτελέσει τον πιο πλήρη οδηγό για να κινηθείτε ενημερωμένοι στα θέατρα της πόλης. Ήδη παίζονται πάνω από 250 παραστάσεις, ενώ δεκάδες αναμένονται να σηκώσουν αυλαία, σημαίνοντας την ουσιαστική επανεκκίνηση του αθηναϊκού θεάτρου, που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι ανθεκτικό και αισιόδοξο, κόντρα σε κάθε δυσκολία.

cover magazine θέατρο


Με ποιον τρόπο πατάει γκάζι η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;
Ποια είναι η καινούργια σκέψη που δημιουργεί το μουσικό θέατρο, ένα είδος που "ανθεί" ξανά σε διάφορες μορφές;
Πώς φαίνονται άραγε στη θεατρική σκηνή ο "Υπέροχος Γκάτσμπι", ο καθηγητής Κίτινγκ του "Κύκλου των χαμένων ποιητών" και άλλοι χαρακτήρες που γνωρίσαμε στη μεγάλη οθόνη και φέτος παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας;
Το ελληνικό έργο παραμένει στα πάνω του; 
Ποιοι σκηνοθέτες πρώτης γραμμής επιστρέφουν σαν να μην πέρασε μια μέρα;
Ποια πρόσωπα πάνω και πίσω από τη σκηνή πρέπει να παρακολουθήσουμε, γιατί θα μας απασχολήσουν στο μέλλον;
Είναι το παιδικό θέατρο ο πραγματικός πρωταγωνιστής της σεζόν;
 

Βρείτε τις απαντήσεις στο αθηνόραμα Θέατρο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αποκλειστικό: "Η ομολογία της 4ης Ιανουαρίου" μεταμορφώνει τη σκηνή σε δικαστική αίθουσα και το κοινό σε ενόρκους

Η νέα παράσταση των Αγνής και Χάρη Χιώτη που έρχεται τη νέα σεζόν 2025-26 βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αντλώντας έμπνευση από το κλασικό μυθιστόρημα "Η Τες των Ντ’ Έρμπερβιλ".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2025

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης οργανώνει την πρώτη του θεατρική κατασκήνωση

Μια θεατρική κολλεκτίβα για επαγγελματίες της σκηνικής πράξης με την καθοδήγηση των Ανέστη Αζά, Χρήστου Θεοδωρίδη και Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Ουαζντί Μουαουάντ: "Η ιστορία της Ευρώπης είναι και μια ιστορία συλλογικών τραυμάτων"

Μιλήσαμε με τους συντελεστές της πολυαναμενόμενης διεθνούς συμπαραγωγής, "Ο όρκος της Ευρώπης", που θα φέρει τον Γαλλοκαναδέζο συγγραφέα και σκηνοθέτη και τη Ζιλιέτ Μπινός στην ορχήστρα της Επιδαύρου.

Αποκλειστικό: "Η Τελευταία Έξοδος - Ρίτα Χέιγουορθ" για πρώτη φορά στο θέατρο

Η θεατρική μεταφορά του "The Shawshank Redemption" του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει τη σεζόν 2025-26 από μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών και δημιουργών στο θέατρο Άνεσις.

Τα Μπαλέτα Μπεζάρ της Λωζάνης τιμούν τον Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο

Το φημισμένο συγκρότημα χορού που αποτελεί σημείο αναφοράς για την τέχνη του χορού, επιστρέφει στον τόπο που αγάπησε ο δημιουργός τους, Μορίς Μπεζάρ, για μία ξεχωριστή παράσταση των "7 ελληνικών χορών" στο Ηρώδειο.

Αντιγόνη είδες; Κι αν ναι, πρόσεξες κι εσύ κάποια "ανησυχητική δυσαναλογία";

Σκέψεις με αφορμή την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Επιδαύρου και την "ανησυχητική δυσαναλογία" του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού (και τουρισμού).

Εθνικό Θέατρο: Ξεκίνησε η προκράτηση θέσεων για τη παράσταση "Θραύσματα: Ευριπίδης"

Η παράσταση που συνδέει την αρχαιολογία και το θέατρο ανοίγει θέσεις για το κοινό σε αρχαία θέατρα της χώρας.