Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Οικονομικά πακέτα εισιτηρίων και δυνατότητα μετακίνησης προς και από την Επίδαυρο ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Αρχαία Θέατρο Επιδαύρου Μιχάλης Κλουκίνας©

Από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς τα δύο θέατρα της Επιδαύρου (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με ένα ενδιαφέρον πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Συγκεκριμένα, από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για επιλεγμένες παραγωγές που θα παιχτούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με έκπτωση 50%:

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για τους "Πέρσες" (15-16/7), μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο για την "Άλκηστη" (1-2/7) ή τον "Αγαμέμνονα" (22-23/7) στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μία εκ των δύο διεθνών συμπαραγωγών στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου –"Άλκηστη" ή "Αγαμέμνονας"– μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο στην έτερη διεθνή συμπαραγωγή σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Για τους κατόχους κάρτας FESTIVAL FRIEND εξασφαλίζεται έκπτωση 50% και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– και δεν μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για αγορά από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, εξασφαλίζουν έκπτωση 50% για μία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Πειραιώς 260 ή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατόπιν αιτήματος τους στο email: tickets@aefestival.gr ή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Για τις παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, κατά το διάστημα της προσφοράς (από 15 έως 25 Ιουνίου), όλες οι παραγωγές –"Περιπλανώμενο" (2/7), "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από Βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29-30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)– έχουν τιμή κανονικού εισιτηρίου στα 12,50 ευρώ.

* Η προσφορά δεν ισχύει για τα εκπτωτικά εισιτήρια. Επίσης, μετά την εξαργύρωση, δεν θα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσει έκπτωση σε άλλη παραγγελία με το ίδιο barcode.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Άλκηστη" (1-2/7) , "Πέρσες" (15-16/7) , "Αγαμέμνων" (22-23/7)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29/30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)

Όσον αφορά στα εισιτήρια μετακίνησης, οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 13 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση. Το σημείο αναχώρησης είναι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα  στις 17:00. Η επιστροφή θα γίνεται στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr & public.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2022": Πολιτιστική δράση σε όλη την επικράτεια

Θέατρο, μουσική, χορός, εικαστικές τέχνες, παραστάσεις/δράσεις για παιδιά και εφήβους, μουσικό θέατρο. Τα έχει όλα και θα απλωθεί σε όλη τη χώρα ο θεσμός του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2022

Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος: "Βλέπεις τη λογοκρισία και λες, δεν μπορεί να είναι τόσο οργουελικό αυτό που συμβαίνει. Κι όμως, είναι"

Ζει στο εξωτερικό, έχει πολλές ιδέες, αγαπά την αλληλεπίδραση με το κοινό και το Φεστιβάλ Αθηνών μας δίνει την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Διαβάστε όσα μας είπε ο Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος λίγο πριν τις παραστάσεις της "Αντιγόνης" στην Πειραιώς 260.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το Casa Cook της Σάμου

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ θα υπογράφει όλες τις γεύσεις του adults only ξενοδοχείου, που πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

"Άλκηστη" στην Επίδαυρο: Όχι απλώς ένα ποπ ορατόριο γερμανικής κοπής

Είδαμε τη διεθνή παραγωγή που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία του Γιόχαν Σίμονς.

Ένα ξεκαρδιστικό "Δείπνο με φίλους" βγαίνει σε περιοδεία

Η σπιντάτη κωμωδία για τις σχέσεις και το γάμο που βραβεύθηκε με Πούλιτζερ, περιοδεύει στην Αττική.

Καλωσόρισες "Callao" στην Κέρκυρα

Ένα ολοκαίνουργιο και στιλάτο all day στέκι άνοιξε τις πόρτες του στο Καλάμι.

"Cocco Mykonos": Ρομάντσο αλά ιταλικά στη Μικρή Βενετιά

Το νέο εστιατόριο της οικογένειας του "Belvedere Hotel" φέρνει ρομαντικό χρώμα και φίνο ιταλικό comfort, σε μια μυκονιάτικη γειτονιά που πολύ τα χρειάζεται. Και με βάση τα όσα δοκιμάσαμε σε avant premiere, αυτό το ατμοσφαιρικό στέκι έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα easy going φαβορί της Χώρας.