Οικονομικά πακέτα εισιτηρίων και δυνατότητα μετακίνησης προς και από την Επίδαυρο ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Αρχαία Θέατρο Επιδαύρου Μιχάλης Κλουκίνας©

Από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς τα δύο θέατρα της Επιδαύρου (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με ένα ενδιαφέρον πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Συγκεκριμένα, από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για επιλεγμένες παραγωγές που θα παιχτούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με έκπτωση 50%:

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για τους "Πέρσες" (15-16/7), μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο για την "Άλκηστη" (1-2/7) ή τον "Αγαμέμνονα" (22-23/7) στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μία εκ των δύο διεθνών συμπαραγωγών στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου –"Άλκηστη" ή "Αγαμέμνονας"– μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο στην έτερη διεθνή συμπαραγωγή σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Για τους κατόχους κάρτας FESTIVAL FRIEND εξασφαλίζεται έκπτωση 50% και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– και δεν μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για αγορά από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, εξασφαλίζουν έκπτωση 50% για μία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Πειραιώς 260 ή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατόπιν αιτήματος τους στο email: tickets@aefestival.gr ή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Για τις παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, κατά το διάστημα της προσφοράς (από 15 έως 25 Ιουνίου), όλες οι παραγωγές –"Περιπλανώμενο" (2/7), "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από Βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29-30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)– έχουν τιμή κανονικού εισιτηρίου στα 12,50 ευρώ.

* Η προσφορά δεν ισχύει για τα εκπτωτικά εισιτήρια. Επίσης, μετά την εξαργύρωση, δεν θα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσει έκπτωση σε άλλη παραγγελία με το ίδιο barcode.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Άλκηστη" (1-2/7) , "Πέρσες" (15-16/7) , "Αγαμέμνων" (22-23/7)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29/30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)

Όσον αφορά στα εισιτήρια μετακίνησης, οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 13 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση. Το σημείο αναχώρησης είναι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα  στις 17:00. Η επιστροφή θα γίνεται στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr & public.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.