Οικονομικά πακέτα εισιτηρίων και δυνατότητα μετακίνησης προς και από την Επίδαυρο ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Αρχαία Θέατρο Επιδαύρου Μιχάλης Κλουκίνας©

Από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μεταφορών από και προς τα δύο θέατρα της Επιδαύρου (Αρχαίο Θέατρο και Μικρό Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό, μαζί με ένα ενδιαφέρον πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων "Πέρσες", "Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας", αλλά και για τους κατόχους της κάρτας FESTIVAL FRIEND.

Συγκεκριμένα, από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για επιλεγμένες παραγωγές που θα παιχτούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με έκπτωση 50%:

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για τους "Πέρσες" (15-16/7), μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο για την "Άλκηστη" (1-2/7) ή τον "Αγαμέμνονα" (22-23/7) στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μία εκ των δύο διεθνών συμπαραγωγών στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου –"Άλκηστη" ή "Αγαμέμνονας"– μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο στην έτερη διεθνή συμπαραγωγή σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Για τους κατόχους κάρτας FESTIVAL FRIEND εξασφαλίζεται έκπτωση 50% και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ –"Άλκηστη" και "Αγαμέμνονας"– και δεν μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για αγορά από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, εξασφαλίζουν έκπτωση 50% για μία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Πειραιώς 260 ή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατόπιν αιτήματος τους στο email: tickets@aefestival.gr ή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Για τις παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, κατά το διάστημα της προσφοράς (από 15 έως 25 Ιουνίου), όλες οι παραγωγές –"Περιπλανώμενο" (2/7), "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από Βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29-30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)– έχουν τιμή κανονικού εισιτηρίου στα 12,50 ευρώ.

* Η προσφορά δεν ισχύει για τα εκπτωτικά εισιτήρια. Επίσης, μετά την εξαργύρωση, δεν θα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσει έκπτωση σε άλλη παραγγελία με το ίδιο barcode.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Άλκηστη" (1-2/7) , "Πέρσες" (15-16/7) , "Αγαμέμνων" (22-23/7)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφορά στις εξής παραστάσεις: "Τα Κυπο-Θεατρικά" (9/7), "Ρίζες από βαμβάκι" (15-16/7), "Επιτρέποντες" (22-23/7), "ΤΟΥΡΝΕ" (29/30/7), "Φάκελος Βάνκαου" (5-6/8)

Όσον αφορά στα εισιτήρια μετακίνησης, οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 13 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση. Το σημείο αναχώρησης είναι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα  στις 17:00. Η επιστροφή θα γίνεται στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr & public.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Δράσεις, παραστάσεις και εργαστήρια ενεργοποιούν τις "μηχανές" του Κινητήρα μέχρι την άνοιξη

Με νέα θεματική ομπρέλα την "Οικειότητα / Intimacy" και στοχευμένες δράσεις, παραστάσεις, εργαστήρια, ο Κινητήρας μάς καλεί το 2023 να νιώσουμε πάλι οικεία στον δημόσιο χώρο, στο σώμα μας και στο θέατρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/01/2023

3 + 1 αλήθειες για τη "Νόρα: Το σπίτι της κούκλας" στο Altera Pars

Ο Πέτρος Νάκος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στο εμβληματικό έργο του Χένρικ Ίψεν, με αφορμή το οποίο μοιράζεται με το "α" τέσσερα βασικά σημεία για την παράσταση.

Τελευταίες παραστάσεις για τη "Μεταμόρφωση" του Κάφκα

Ένα από τα λογοτεχνικά αριστουργήματα του 20ού αιώνα, συνεχίζεται για λίγες ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου.

Ένα βαριετέ σύγχρονου τσίρκου στις Ροές

Το νεοσύστατο βαριετέ Circus Tales επιστρέφει στο Θέατρο Ροές με ένα ολοκαίνουργιο σόου και ακροβατικά υψηλής δεξιοτεχνίας.

O Σταύρος Λίτινας μας μιλά για την φλαμένκο εκδοχή του "Βασιλιά Ληρ"

Ο σαιξπηρικός "Βασιλιά Ληρ" που βιώνει to ανεπανάληπτο μεγαλείο, τη συντριβή, την οργή και την απόγνωση ζωντανεύει στη σκηνή του Arroyo σε μορφή φλαμένκο. Ο δημιουργός της παράστασης, Σταύρος Λίτινας, μας μιλά για το έργο και την παράσταση.

"Πόσο πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις": Ενα παιχνίδι ρόλων στο ΝΤόΜ - "Θέατρο σπίτι"

Μετά την "Ηλιακή γραμμή" του Ιβάν Βιριπάγιεφ, το ΝΤόΜ - "Θέατρο σπίτι" καλωσορίζει μια παράσταση-σπουδή για τη συνθήκη της δέσμευσης, σε σκηνοθεσία της Βάσιας Βελτσίστα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεάτρου για το Προεδρικό Διάταγμα 85

Η ΠΕΘ καλεί το ΥΠΠΟΑ να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης μέσω μίας άμεσης αντιμετώπισης των καλλιτεχνικών αιτημάτων.