Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το "3 rooms" στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ολοκληρώνει με επιτυχία την καλλιτεχνική περίοδο 2021/22 παρουσιάζοντας μια νέα φιλόδοξη παραγωγή, με τρεις χορογραφίες σύγχρονου χορού.

3 ROOMS - Το ισοκράτημα ενός παιδιού Α. Σιμόπουλος

 Ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνος Ρήγος ανοίγει έναν δημιουργικό διάλογο πάνω στη σύγχρονη γλώσσα του χορού με δύο από τις σημαντικότερες μορφές του χορού παγκοσμίως, τον κορυφαίο Τσέχο χορογράφο Γίρζι Κύλιαν και τον διεθνώς αναγνωρισμένο Ισραηλινό χορογράφο Οχάντ Ναχαρίν. Για τέσσερις παραστάσεις στις 18, 20, 21 και 22 Μαΐου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθεί το βίντεο από την προετοιμασία της χορογραφίας "Το ισοκράτημα ενός παιδιού" του Κωνσταντίνου Ρήγου: 

Δείτε εδώ το βίντεο από την προετοιμασία της χορογραφίας "Minus 16" του Οχάντ Ναχαρίν:

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Petit Mort
Α. Σιμόπουλος
"Petit Mort"
Petit Mort
Α. Σιμόπουλος
"Petit Mort"
Minus16
Α. Σιμόπουλος
"Minus16"
Minus16 πρόβα με τον Οχάντ Ναχαρίν
Α. Σιμόπουλος
"Minus16", πρόβα με τον Οχάντ Ναχαρίν
3 ROOMS - Το ισοκράτημα ενός παιδιού
Α. Σιμόπουλος
"Το ισοκράτημα ενός παιδιού"

Περισσότερες πληροφορίες

3 Rooms

  • Χορός
  • Διάρκεια: 80 '

Με τη νέα χορογραφία του «To ισοκράτημα ενός παιδιού», σε μουσική Γ. Κουμεντάκη, ο Κ. Ρήγος ανοίγει έναν δημιουργικό διάλογο πάνω στη σύγχρονη γλώσσα του χορού με δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του: τον Τσέχο Γίρζι Κίλιαν με την εμβληματική χορογραφία «Petite mort» υπό τους ήχους του Μότσαρτ και τον Ισραηλινό Οχάντ Ναχαρίν με το διάσημο έργο «Minus 16».

Εθνική Λυρική Σκηνή - αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος»

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.

Φεστιβάλ Αθηνών: Τι θα δούμε στη φετινή γιορτή του καλοκαιριού

Στην Πειραιώς 260, στα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου αλλά και σε άλλους χώρους, θεατρικούς και μη, δίνουμε το καθιερωμένο ραντεβού μας με το Φεστιβάλ Αθηνών. Εμείς χαρτογραφήσαμε το θεατρικό και χορευτικό του πρόγραμμα και σας δίνουμε μια πρώτη γεύση.