Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

"Λόφοι και Πεδία": Πάρτε μέρος στη δράση που απλώνεται στην πόλη

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Λόφος Φιλοπάππου Shutterstock

Μέσα από τη δράση "Λόφοι και Πεδία" περφόρμανς, εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, συζητήσεις, αναγνώσεις, πικ νικ, περίπατοι δημιουργούν μια εφήμερη παρέμβαση σε λόφους και πεδία της Αθήνας, μια πρόσκληση για συνευρέσεις και συνεχείς εξερευνήσεις των ορίων και των χρήσεων του συλλογικού χώρου της πόλης. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ και την επιμέλεια του προγράμματος έχουν καλλιτέχνες που γνωρίζουν τον τρόπο να δουλεύουν σε ένα συλλογικό σχήμα έρευνας και δράσης που επιδιώκει να θέσει σε νέα βάση τη συζήτηση για την πόλη: Γκίγκη Αργυροπούλου, Βασίλης Νούλας, Κώστας Τζημούλης. Βοηθοί παραγωγής είναι οι Καρολίνα Καλλικούρδη, Εύη Νούλα, Ελισάβετ Ξανθοπούλου. Ο Λόφος Φιλοπάππου, το Πεδίο Άρεως, ο Λόφος Λυκαβηττού, ο Λόφος Στρέφη, ο Πεζόδρομος Πολυτεχνείου, Το Οχτώ είναι οι τόποι συνάντησης στους οποίους θα παρακολουθήσετε ένα πολυποίκιλο μείγμα δράσεων που θα σας ενθαρρύνουν να αλληλοεπιδράσετε, να συμμετέχετε και να απολαύσετε τη δημιουργικότητα και τη συνεύρεση σε ανοιχτούς χώρους. Πάρτε μέρος! Αναλυτικά το πρόγραμμα δημοσιεύεται εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Το Φως του Ήλιου" γεμίζει την Πινακοθήκη Λέφα

Μια νέα έκθεση από την καλλιτέχνιδα Αργυρώ Κουφοπάνου – Μιχαλοπούλου προτρέπει τον θεατή να στοχαστεί γύρω από τη φύση του φωτός, αλλά και του δισυπόστατου χώρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2022

Εγκαινιάζεται η έκθεση με έργα από τη συλλογή Χατζηιωάννου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μια αναδρομή στην τέχνη από το 1980 έως σήμερα, μέσα από 104 έργα που ανήκουν στην ιδιοκτησία του ζεύγους Αντώνη και Άζιας Χατζηιωάννου.

Έκθεση εκκλησιαστικής ζωγραφικής για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο ΙΑΜΥ

Στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αφιερωματική έκθεση με τίτλο "1922 – 2022, Ιστορίες μνήμης και τέχνης: αναστοχασμοί στη θρησκευτική ζωγραφική των Σ. Παπαλουκά, Φ. Κόντογλου, Σ. Βασιλείου" με έργα των σπουδαίων νεοελλήνων ζωγράφων.

Οκτώ νεαρά κορίτσια ερμηνεύουν τη "Μήδεια" με την καθοδήγηση της Αλίκης Δανέζη Knutsen και ροκ διαθέσεις

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα "Εμείς-Εμείς" παρουσιάζει μια work in progress παράσταση με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 28 Μαΐου στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά με τις "Κυριακές στην Αθήνα"

Την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού, τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν τα παιδιά σε ψυχαγωγικές δράσεις με οικολογικό αποτύπωμα.

Γνωριμία με τους "Βασιλείς της Ηπείρου" στη "Μηχανή του Χρόνου"

Η εκπομπή του Cosmote History HD έχει ως θέμα δύο αδέρφια μιας αγροτικής οικογένειας, που μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν δύο από τους πιο αδίστακτους λήσταρχους του μεσοπολέμου.

"Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου": μια πράσινη καμπάνια για τη διαχείριση των απορριμάτων

Ξεκινά η ενημερωτική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου και της Περιφέρειας Αττικής για την Πράσινη Μετάβαση στην Κυκλική Οικονομία.