Δωρεάν online workshop για τον χορό στην οθόνη

Ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαστήριο ξεκινά για όλους και όλες εσάς που ασχολείστε με τον χορό και θέλετε να εξερευνήσετε τα εργαλεία σύνθεσης του χορού στην οθόνη.

Δωρεάν online workshop για τον χορό στην οθόνη

Πως χορεύουμε μπροστά σε μια κάμερα; Τι αλλάζει στην χορογραφία αν δεν υπάρχει ζωντανό κοινό; Πως κινηματογραφούμε και πως επεξεργαζόμαστε το υλικό μας; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα δώσει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού ΜØΖ, Χρυσάνθη Μπαδέκα σε ένα δίωρο διαδικτυακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Η χορογράφος, μεταξύ άλλων, θα μοιραστεί μαζί σας τις βασικές κινηματογραφικές αρχές, τη χορογραφία για την κάμερα και την επεξεργασία της εικόνας. Η Χρυσάνθη Μπαδέκα είναι χορογράφος, κινηματογραφίστρια και videodance εκπαιδεύτρια και μέσω του καλλιτεχνικού οργανισμού ΜØΖ διευρύνει τα όρια της χορογραφίας συνδυάζοντας την κίνηση με την τεχνολογία, τη φύση και την επιστήμη. Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο χορός δια ζώσης είναι κάτι το αδύνατο, το εργαστήριο σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και να ανακαλύψετε το ξεχωριστό είδος χορού videodance που βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στην κινηματογράφηση της κίνησης. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 -13:00. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση:dorazacharopoulou@gmail.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα για τη Σοφία Βέμπο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η Ελληνική Συμφωνιέτα παρουσιάζει την παράσταση "Σοφία" σε σκηνοθεσία Σοφίας Καψούρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2022

"Cock": Μια έξυπνη κωμωδιά για τη σεξουαλική ταυτότητα

Το βραβευμένο βρετανικό έργο του Μάικ Μπάρτλετ "Cock" σκηνοθετεί ο Γιάννης Διαμαντόπουλος στο θέατρο Broadway.

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σκηνοθετεί το "Μια άλλη Θήβα" του Σέρχιο Μπλάνκο

Ένα επίκαιρο και αινιγματικό έργο με θέμα την πατροκτονία σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Ξεκίνησε η προπώληση, μάθετε περισσότερα.

Επετειακή παράσταση του Athens English Comedy Club στο θέατρο Ελιάρτ

Το πρώτο, και μοναδικό, εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα κλείνει τρία χρόνια παρουσίας και γιορτάζει με μία επετειακή παράσταση.

"Out of Spring": Νέες αναγνώσεις στο χορογραφικό έργο του Νιζίνσκι

Δουλεύοντας με τις έννοιες της ανασύστασης, της αντιγραφής και του αν-αρχείου, η arisandmartha επιχειρεί μια επαναπροσέγγιση του πρωτότυπου έργου.

Η "Γέρμα" του Λόρκα διασκευάζεται από την Art Libera

Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας της ισπανικής υπαίθρου, εγκλωβισμένης σε ένα περιβάλλον κυριαρχούμενο από πατριαρχικές φιγούρες.

"Οικόπεδα με θέα" και all star διανομή

Ο Νικορέστης Χανιωτάκης ανεβάζει στο θέατρο Άνεσις το σπουδαίο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ που ξεγυμνώνει την αμείλικτη πλευρά του "αμερικάνικου ονείρου". Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την παράσταση.