Θεατρικά Βραβεία Κοινού παρέα με το Cardhu Single Malt σε ειδική τιμή!

Ένα σκοτσέζικο single malt whisky σχεδιασμένο για σχέσεις που διαρκούν στον χρόνο, το single malt CARDHU 12 ετών είναι ο ιδανικός μας σύντροφος για τη μεγάλη γιορτή του θεάτρου – απολαύστε το σε ειδική τιμή, μόνο για τους αναγνώστες του Αθηνοράματος.

Θεατρικά Βραβεία Κοινού παρέα με το Cardhu Single Malt σε ειδική τιμή!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο ολόκληροι αιώνες από την εποχή που η Helen Cumming, δημιουργός του Cardhu, ανέμιζε τη σημαία της για να προειδοποιήσει τα υπόλοιπα αποστακτήρια της Σκωτίας για την άφιξη των φοροεισπρακτόρων που λυμαίνονταν τα υψίπεδα του Speyside, όμως η αίσθηση κοινότητας και συντροφικότητας που συμβόλιζε η εικόνα της γυναίκας αυτής, ζει ακόμη στο επιβλητικό whisky που δημιούργησε. Ένα φίνο, πλούσιο και απολαυστικό single malt 12 ετών, το Cardhu κρατά ζωντανό το πνεύμα της Cumming μέσα σε κάθε του σταγόνα και αντικατοπτρίζει στο σήμερα τα ιδεώδη της γενναιοδωρίας, της φιλοξενίας, των αυθεντικών στιγμών και των αληθινών δεσμών που διαρκούν στο χρόνο.

Γι’ αυτόν τον λόγο, το φίνο, πλούσιο και απολαυστικό single malt σκοτσέζικο ουίσκι CARDHU 12 ετών είναι ο ιδανικός σύντροφος των φετινών Θεατρικών Βραβείων Κοινού του Αθηνοράματος, που επιμένει και φέτος, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες των καιρών, να βραβεύσει τους καλύτερους της θεατρικής Αθήνας για 22η φορά σε μια ανατρεπτική και συγκινητική online τελετή απονομής, ανοιχτή σε όλους με ένα κλικ. Γιορτάζοντας άλλη μια σπουδαία θεατρική χρονιά κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος γιορτάζουν την επιμονή και την συντροφικότητα όλων αυτών των ανθρώπων που, μέσα από το έργο και το πάθος τους, μας χάρισαν γενναιόδωρα τις σπουδαιότερες θεατρικές στιγμές της χρονιάς.

Επιμένοντας, λοιπόν, πως ό,τι αξίζει, διαρκεί, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος και το single malt CARDHU 12 ετών μας δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 4μ.μ. όπου όλοι μαζί, έστω και από τις οθόνες μας, θα τιμήσουμε μια δύσκολη χρονιά για το θέατρο, μεταδίδοντας την πίστη, την αγάπη και την έμπρακτη υποστήριξη του θεατρόφιλου κοινού προς τους ανθρώπους του αληθινού θεάτρου. Μια βραδιά γεμάτη πρωταγωνιστές, απρόοπτα, συγκίνηση, αγωνία, εκπλήξεις και ατελείωτο χειροκρότημα που θα επιβεβαιώσει πως, όπως η αγάπη του κοινού, έτσι και η δέσμευση των θεατρικών βραβείων του Αθηνοράματος, είναι μια σχέση που διαρκεί στο χρόνο.

Προς τιμήν αυτής της σχέσης, το Αθηνόραμα, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του €4 έκπτωση, για τις online παραγγελίες σας για Cardhu, από την κάβα «Cellier».

Πραγματοποιήστε τις Cardhu παραγγελίες σας
ΑΠΟ ΕΔΩ
και απολαύστε τα φετινά Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος συντροφιά με τη μεταξένια, εκλεκτική, αλλά και προσιτή γεύση του CARDHU, με κάθε γουλιά να είναι γεμάτη με γλυκιές αναφορές βανίλιας, τέλεια ισορροπημένες με τα αρώματα φρέσκου μήλου και αχλαδιού, καθώς και τις νότες μελιού και ξηρών καρπών που κάνουν το CARDHU να ξεχωρίζει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.

Φεστιβάλ Αθηνών: Τι θα δούμε στη φετινή γιορτή του καλοκαιριού

Στην Πειραιώς 260, στα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου αλλά και σε άλλους χώρους, θεατρικούς και μη, δίνουμε το καθιερωμένο ραντεβού μας με το Φεστιβάλ Αθηνών. Εμείς χαρτογραφήσαμε το θεατρικό και χορευτικό του πρόγραμμα και σας δίνουμε μια πρώτη γεύση.

34 θεατρικές παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα μετά το Πάσχα

Ο Μάιος έρχεται με δώρα και μάλιστα θεατρικά. Συγκεντρώσαμε τις πρεμιέρες που έρχονται και οι επιλογές είναι πολλές. Στο κλείσιμο μιας σεζόν με πολλές sold out παραγωγές, φροντίστε να κλείσετε άμεσα τα εισιτήριά σας, αλλά και ένα UberTaxi μέσω της υπηρεσίας προκράτησης Uber Reserve, ώστε να παραμείνετε πιστοί στο ραντεβού σας με την 6η τέχνη.