Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»: Δες τις παραστάσεις απ' το σπίτι σου

Το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» καινοτομεί σχεδιάζοντας παραστάσεις μέσω διαδικτύου. Προτείνει κάτι νέο και χρήσιμο. Μάθετε περισσότερα.

Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»: Δες τις παραστάσεις απ' το σπίτι σου

Με μια κίνηση αλτρουισμού το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» καινοτομεί σχεδιάζοντας το πρόγραμμα «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι», το οποίο θα επιτρέπει στους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν τις τρέχουσες θεατρικές παραστάσεις διαδυκτιακά. Έχουν ήδη γίνει τα γυρίσματα της παράστασης «Έντμον» του Ντέιβιντ Μάμετ σε σκηνοθεσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλπαρη, και προγραμματίζονται άμεσα και οι επόμενες βιντεοσκοπήσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε με ένα συμβολικό αντίτιμο (δεν έχει ορισθεί ακόμα) παραστάσεις μέσω της ιστοσελίδα του Θέατρο Τέχνης (www.theatro-technis.gr).

Το Θέατρο Τέχνης στο σημείωμα του μιλά για ψυχραιμία, αισιοδοξία και τέχνη υπογραμμίζοντας πως αξίζει να στηρίξουν οι θεατές αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία είτε απολαμβάνοντας στις δύο σκηνές του την αυθεντική θεατρική εμπειρία, είτε φέρνοντας μέσω διαδικτύου το θέατρο στο σπίτι τους: «Στηρίξτε τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους του ιστορικού θεάτρου με όποιον τρόπο μπορείτε και από όποια γωνιά της Αθήνας, της Ελλάδας, του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και τέχνη θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε διεθνώς». Μέχρι και σήμερα συνεχίζονται να παίζονται οι παραστάσεις και στις δύο σκηνές του Τέχνης «Κάρολος Κουν» (Υπόγειο & Φρυνίχου) με επιπλέον προληπτικά μέτρα. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι όλοι οι χώροι και των δύο σκηνών του Θεάτρου εξαερίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά αντισηπτικά, ενώ η ταξιθεσία επιδιώκει να τηρείται η απόσταση ασφαλείας ενός μέτρου μεταξύ των θεατών κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των παραστάσεων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2024

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber