Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς

Ο πιο ακομπλεξάριστος σόουμαν της ελληνικής σκηνής, λάτρης των μιμήσεων και της σάτιρας, ο Τάκης Ζαχαράτος, παρουσιάζει στο Παλλάς την παράσταση «Ζω για σένα».

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς

Ο Τάκης Ζαχαράτος έλαβε το βάπτισμα της τέχνης, ως ηθοποιός στην ταινία «Πάνω κάτω και πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη και ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, το 2008, πρωταγωνιστώντας στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» που παιζόταν στο θέατρο Αποθήκη για 10η χρονιά, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Τον απολαύσαμε ως «Χαρτοπαίχτρα» και των καταχειροκροτήσαμε ως Βλαχοπούλου, Μερκούρη, Ντίτριχ, Πιαφ στο ξεκαρδιστικό σόου μεταμφιέσεων « I am what I am»… Ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πώς να μας κάνει να ξεσκάσουμε διασκεδάζοντας με το απροσδόκητο της μεταμόρφωσης, την παραζάλη της μεταμφίεσης, το τερατώδες και το τέλειο της μίμησης. «Απεταξάμην τη μιζέρια!» τον ακούσαμε να λέει σε ένα από τα πιο πρόσφατα σόου του και αυτό επιδιώκει και με τη νέα του παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 17/12 στο Θέατρο Παλλάς, θα παίζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Την σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφία Σπυράτου.

i «Ζω για σένα» | Έως 26 Ιανουαρίου | Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ζω για σένα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Πλαισιωμένος από ομάδα χορευτών και δεκαμελή ορχήστρα, ο Τάκης Ζαχαράτος σχολιάζει την επικαιρότητα με το μοναδικό του ταμπεραμέντο.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αποκλειστικό: Ο Μπέζος σκηνοθετεί Δαδακαρίδη και Σαράντη στον "Οθέλλο"

Με εντυπωσιακό προγραμματισμό, οι Επιχειρήσεις Τάγαρη προετοιμάζουν για το καλοκαίρι του 2026 έναν "Οθέλλο" υψηλών προσδοκιών, με Μπέζο στη σκηνοθεσία και τους Δαδακαρίδη – Σαράντη σε πρωταγωνιστικό δίδυμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
07/07/2025

Άξιζε τελικά η παράσταση της πολυσυζητημένης Καρολίνα Μπιάνκι;

Τι είδαμε στην πολυαναμενόμενη παράσταση για την έμφυλη βία, "Η νύφη και το ‘καληνύχτα Σταχτοπούτα’" που παρουσίασε η -πρωτοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα- τολμηρή περφόρμερ από τη Βραζιλία.

Οι κορυφαίοι χορευτές του κόσμου έρχονται στο Ηρώδειο

Το φθινόπωρο θα δούμε το μεγαλύτερο γκαλά μπαλέτου της χρονιάς για να αποχαιρετήσουμε το ρωμαϊκό ωδείο για τα τρία επόμενα χρόνια.

"Οι 12 Ένορκοι" – Η αγαπημένη παράσταση των τελευταίων ετών επιστρέφει με early bird προσφορά

Η παράσταση-φαινόμενο "Οι 12 Ένορκοι" σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη επιστρέφει για 11η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη με early bird προσφορά Οκτωβρίου έως 31 Ιουλίου- ένα δυνατό θεατρικό δράμα για δικαιοσύνη και συνείδηση.

"Όλη Ελλάδα ένας πολιτισμός": Το πρόγραμμα της εβδομάδας 7-13/7

Επτά νέες παραγωγές φέρνει η δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Αιτωλοακαρνανία, Βεργίνα, Πέλλα, Κορινθία και Καρδίτσα.

"Dracula": Ο Θάνος Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με μια σκοτεινή, εικαστική παράσταση στο Θέατρο Πόρτα

Μια πύλη, ένας κόσμος σκοτεινής επιθυμίας: Ο "Dracula" θα ζωντανέψει στο Θέατρο Πόρτα από τον Οκτώβριο από τον Θάνο Παπακωνσταντίνου που σκηνοθετεί έναν εκλεκτό θίασο.

Καλοκαιρινό "Δώρο γενεθλίων" με γέλιο και μια μεγάλη παρεξήγηση

"Δώρο γενεθλίων", ένας λάθος χαρτοφύλακας, 1.735.000 λίρες και μια σειρά από τρελές παρεξηγήσεις! Μια απολαυστική κωμωδία του Ray Cooney σας περιμένει στο καλοκαιρινό aλέa στο Γκάζι.