Τα μποφόρ ματαίωσαν το «Anamnesis»

Το δρώμενο «Anamnesis»  της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη δεν πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου λόγω των δυνατών ανέμων.

Τα μποφόρ ματαίωσαν το «Anamnesis»

Ο θεός Αίολος δεν ήταν σύμμαχος στην παράσταση «Anamnesis» της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη που είχε προγραμματιστεί να παιχτεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου. Τα 9 μποφόρ ήταν πολλά για να μπορέσει να γίνει ο απόπλους των καραβιών που θα μετέφεραν τους θατές από τη Μύκονο στη Δήλο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες η καλλιτεχνική ομάδα, που παραμένει αποκλεισμένη στο νησί από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ξεπέρασε τον εαυτό της για να μπορέσει να πραγματοποιήσει την παράσταση και την παρουσίασε στο προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, μελετητών και επιστημόνων της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής που εργάζονται στη Δήλο. Μάλιστα η χορογράφος και οι συνεργάτες της ήλπιζαν πως η παράσταση θα μπορούσε να παιχτεί για το κοινό την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου αλλά οι καιρικές συνθήκες και πάλι δεν το επέτρεψαν. Η παράσταση «Anamnesis» ματαιώθηκε και πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις μελλοντικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποιο έργο παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη;

Καζανάς, Μάλφα, Μαρκάτης, Μουταφτσής, Ντεμίρη, Τσόλκα πρωταγωνιστούν στην πρώτη παρουσίαση του "Άκρως συμπαντικό" της Σάρλοτ Τζόουνς από την Κωνσταντίνα Νικολαΐδη στο Σύγχρονο Θέατρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2022

Ξεκίνησε η προπώληση για τους "Βρυκόλακες" του Εθνικού Θεάτρου

Ο Σταμάτης Φασουλής επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και σκηνοθετεί ένα ωραίο θίασο στους " Bρυκόλακες" του Χένρικ Ίψεν.

"Θέατρο ξανά": Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος 2022-23

Κακλέας, Καπουτζίδης, Γκασούκα, Δεντάκης, Ασπιώτης, Αμπαζής, Πασσαλής κι άλλοι θα σκηνοθετήσουν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Αυτός είναι ο Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός 2022-2023 που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα του ΚΘΒΕ.

Ρομέο Καστελούτσι: "Είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι η βία μπορεί να εξαλειφθεί"

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης μάς μίλησε ενόψει της παρουσίασης στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση της νέας του δουλειάς "Bros, όπως Αδερφοί", που βάζει στο επίκεντρο το ζήτημα της αστυνομικής βίας.

"Στην απέναντι όχθη" για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Η Μίνα Χειμώνα και η Αγγελική Κοντού ερμηνεύουν σε δική τους δημιουργία μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στους Μικρασιάτες πρόσφυγες και την κουλτούρα τους που μπόλιασε την ελληνική κοινωνία.

Πλανήτης "Solaris" καλεί Κυψέλη

Το Άσυλο Ανιάτων επέλεξε ο Θοδωρής Αμπαζής για να παρουσιάσει τη site specific παράσταση που εμπνεύστηκε από το διάσημο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Στανίσλαβ Λεμ με την ομάδα ΟΠΕΡΑ. Μια δουλειά που μας ιντριγκάρει για τέσσερις βασικούς λόγους.