Το Παλλάς βουτάει στο σύμπαν της «Ψαρόσουπας»

«Βουτιά στη Βυθούπολη» ονομάζεται το νέο φαντασμαγορικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια που σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός με πολυπληθή θίασο τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Το Παλλάς βουτάει στο σύμπαν της «Ψαρόσουπας»

Μια νέα ιστορία έρχεται να προσθέσει ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Γιώργος Δ. Λεμπέσης στο σύμπαν της διάσημης «Ψαρόσουπας», την οποία θα ζωντανέψει ο Φωκάς Ευαγγελινός στη σκηνή του Παλλάς από τις αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος για το παιδικό μιούζικαλ «Βουτιά στη Βυθούπολη» σε πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια με πρωταγωνιστές τους Μέμο Μπεγνή, Μαριέλλα Σαββίδου, Ιάσονα Μανδηλά, Ίντρα Κέιν και Φώτη Σεργουλόπουλο, οι οποίοι ηγούνται ενός πολυπληθούς θιάσου έμπειρων στο είδος ηθοποιών.
Η «Ψαρόσουπα», το σύγχρονο οικολογικό παραμύθι που έγινε μπεστ σέλερ, γεννώντας πλήθος ιστοριών και χαρακτήρων από τα βάθη της θάλασσας κι όχι μόνο, θίγει με χιουμοριστικό και διασκεδαστικό τρόπο το ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Στη σκηνή του Παλλάς θα γνωρίσουμε όλους τους ήρωες των βιβλίων που έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά εντός και εκτός συνόρων, εμπνέοντας μάλιστα και μια σειρά παιχνιδιών.

Είναι η πρώτη φορά που οι Θεατρικές Σκηνές ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Minos EMI/Universal και μάλιστα σε ένα πολλά υποσχόμενο παιδικό μιούζικαλ του οποίου τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν σε cd με την συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών.

i«Βουτιά στη Βυθούπολη» | Θέατρο Παλλάς | Προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου | Προπώληση μέσω viva.gr |

Περισσότερες πληροφορίες

Βουτιά στη Βυθούπολη

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 110 '

Μια νέα ιστορία εμπνευσμένη από το σύμπαν του παιδικού μπεστ σέλερ «Ψαρόσουπα» ζωντανεύει από έναν πολυπληθή θίασο σε ένα μουσικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.