Έρχεται το «Hola» flamenco festival 2019

Το φθινόπωρο «ταξιδεύουμε» Ισπανία στον πιο flamenco ρυθμό. Το «Hola» flamenco festival επιστρέφει για τρίτη χρονιά.

Έρχεται το «Hola» flamenco festival 2019

O παραδοσιακός αισθησιακός χορός στενά συνδεδεμένος με την Ισπανική κουλτούρα παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής ανά τον κόσμο και εξελίσσεται σε πιο μοντέρνες εκδοχές. Μια καλή ευκαιρία να μυηθούμε σε αυτόν αποτελεί το «Hola» flamenco festival που επιστρέφει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δύο ισπανοί μουσικοί flamenco (Juan Antonio Suarez "Canito", Rosa de Algeciras) και ένας κολομβιανός (Lucas Arango), μαζί με 30 χορευτές flamenco που ζουν στη χώρα μας και 12 μουσικούς, καθώς και 2 συγκροτήματα από την electro jazz και παραδοσιακή ελληνική μουσική σκηνή δίνουν το παρών σε αυτήν την ξεχωριστή μουσικοχορευτική γιορτή.

Φέτος το φεστιβάλ θα έχει αέρα από νότια Ισπανία, καθώς θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα «λευκής νύχτας» όπως στα φεστιβάλ της Κορδόβα και της Ανδαλουσία. Όσοι επισκεφθούν το φεστιβάλ, πέρα από το χορό και τη μουσική, θα μπορέσουν να απολαύσουν γεύσεις από την Ισπανική κουζίνα αλλά και να αγοράσουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ flamenco, καθώς θα λειτουργούν μικρά καταστήματα στο χώρο του φεστιβάλ.

Έρχεται το «Hola» flamenco festival 2019 - εικόνα 1

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν:

Οι μουσικοί:Juan Antonio Suarez "Canito",Lucas Arango,Rosa de Algeciras,Σχήμα Μάρθας Μαυροειδή,Drums Voice Duet / Ageliki Toubanaki,Γιώργος Ντινάκος,Δημήτρης Κουκουλιτάκης,Σπύρος Καρβέλας,Σπύρος Χριστόγλου / Ευγένιος Χαλίλ

Στο χορό:Φανή Δεμέστιχα, Studio Flamenco + Κρουστών "Taconeo", Studio Flamenco "Rueda", Δήμητρα Κασκάνη, Γεωργία Ξανθάκη, Studio Flamenco "La Arrachi Cali", Βασίλης Σκεπετάρης / Βαλάντης Χάνος και η ομάδα τους, Antonio Andreu / Βασιλική Τσιρώνη, Μαρία Μανδραγού, Ελένη Γερμάνη,Κλαούντια Καραπάνου, Άρτεμις Δήμου

iΘέατρο Δόρα Στράτου (Αρακύνθου 33, Λόφος Φιλοπάππου) | 10/9 | 6 μ.μ | Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων |

Περισσότερες πληροφορίες

Hola Flamenco Festival 2019

  • Φεστιβάλ

Τριάντα Έλληνες χορευτές flamenco, 12 μουσικοί και δύο σχήματα της ελληνικής παραδοσιακής κι electro jazz μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τρεις Ισπανούς διακεκριμένους καλλιτέχνες στην τρίτη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.