Τι είναι το «Bodyterranean»;

H «body music» συναντά τις αρχαίες γλώσσες Ελλάδας και Ιταλίας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τι είναι το «Bodyterranean»;

Αν έπρεπε να περιγράψουμε την παράσταση του Simone Mongelli και της οκταμελούς ομάδας του με μία πρόταση, αυτή θα ήταν «μουσική χωρίς μουσικά όργανα, με μόνο μέσο το ανθρώπινο σώμα». Μετά τις sold out παραστάσεις του Νοεμβρίου, το «Bodyterranean - The show» επιστρέφει στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στις 24 και 25/1 με τους περφόρμερ που διάλεξε ο Ιταλός καλλιτέχνης αλλά και τους μουσικούς κι ερμηνευτές Γεράσιμο Ανδρεάτο και ­Ειρήνη Δερέμπεη, συνδυάζοντας ­μοναδικά ρυθμό, κίνηση, μουσική και θέατρο.

Μια πρωτοποριακή παράσταση στην οποία η «body music» συναντά τις αρχαίες γλώσσες Ελλάδας και Ιταλίας, αποκλειστικά μέσα από τους ήχους του σώματος και τη φωνή, αποτέλεσμα του ομώνυμου άλμπουμ που εξέδωσε ο Simone Mongelli το 2016, έπειτα από μακροχρόνια έρευνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Bodyterranean - The show

  • Performance
  • Διάρκεια: 75 '

Η body music συναντά τις αρχαίες γλώσσες Ελλάδας και Ιταλίας, με μοναδικό μέσο τη φωνή και τους ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και με βάση το ομώνυμο άλμπουμ που εξέδωσε ο Ιταλός καλλιτέχνης το 2016.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός": Από τη Νάξο στον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί στο έργο "Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός" που κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του εορτασμού του "Λογοτεχνικού Έτους 2022 Ιάκωβος Καμπανέλλης" στη Νάξο και το χειμώνα θα παιχτεί στο Vault.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2022

Δυο θεατρικά ραντεβού στο City Theater

Ανάμεσα στις πολλές μουσικές προτάσεις που μας χαρίζει το City Garden Festival by Christmas Theater υπάρχουν δυο θεατρικές που δεν πρέπει να χάσετε. Ποιες είναι αυτές;

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.