Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

Στο θέατρο Μικρό Γκλόρια η Ελένη Γκασούκα σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα. Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

Στο θέατρο Μικρό Γκλόρια η Ελένη Γκασούκα σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Το Χελιδόνι» («La Golandrina») του Γκιλιέμ Κλούα με πρωταγωνιστές τους Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Καταλανούς συγγραφείς, ο Γκιλιέμ Κλούα γράφει με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο, ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 1

Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων του προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Αυτή η αλήθεια θα τους αναγκάσει να στοχαστούν γύρω από την ταυτότητα τους, την αποδοχή της απώλειας και την ευθραυστότητα της αγάπης, κάνοντας τους να ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους και να ενώσουν με έναν τρόπο τις τύχες τους για πάντα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 2

Τη μετάφραση του έργου υπογράφει η Μαρία Χατζηεμμανουήλ ενώ τη μουσική έχει συνθέσει ο Θέμις Καραμουρατίδης και τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.
Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 4 Δεκεμβρίου και η παράσταση θα παίζεται τα Δευτερότριτα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η εκφραστικότητα της γλώσσας της σιωπής στην παράσταση "Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ" στο Olvio

Μια από τις πιο ιδιαίτερες, γοητευτικές και απολαυστικές παραστάσεις των τελευταίων ετών επανέρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Olvio.

30/09/2022

"Κανονική δουλειά": O Στέλιος Ανατολίτης επιστρέφει με την τρίτη του σόλο παράσταση

Κείμενα για τη δουλειά, κουβέντα με τον κόσμο, ευτράπελα σε δημόσιες υπηρεσίες και μουσική κωμωδία.

"Κάποιος να με προσέχει": Για πρώτη φορά στη χώρα μας σε σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου

Με μια ισχυρή τριανδρία: Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Μάριζας, Πήτερ Ραντλ, ανεβάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας το "Κάποιος να με προσέχει" του Φράνκ Μακ Γκίνες η Αθανασία Καραγιαννοπούλου.

Η "Ζιζέλ" από την Οδησσό στη σκιά της Ακρόπολης

Το όνειρο κάθε χορεύτριας είναι να ερμηνεύσει τη "Ζιζέλ" του Αντόλφ Αντάμ. Το χορογραφικό αριστούργημα της ρομαντικής περιόδου, ζωντανεύει από το Μπαλέτο και την Ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού στο Ηρώδειο, την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου.

"Ταξιδέψτε με το Εθνικό Θέατρο" στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια νέα έκθεση του Εθνικού σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καταργεί κάθε είδους σύνορα μέσω της τέχνης.

"Ποντικοπαγίδα": Νέες Φωτογραφίες από τον ανανεωμένο θίασο

Νέα πρόσωπα μπαίνουν φέτος στο καστ της επιτυχημένης παράστασης σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή που ξεκινά σε λίγες μέρες, η οποία μεταφέρει το θρυλικό μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι από τα 50’s σε μια απομονωμένη πανσιόν στην Ελλάδα κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 90’.

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.