Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

Στο θέατρο Μικρό Γκλόρια η Ελένη Γκασούκα σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα. Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

Στο θέατρο Μικρό Γκλόρια η Ελένη Γκασούκα σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Το Χελιδόνι» («La Golandrina») του Γκιλιέμ Κλούα με πρωταγωνιστές τους Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Καταλανούς συγγραφείς, ο Γκιλιέμ Κλούα γράφει με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο, ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 1

Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων του προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Αυτή η αλήθεια θα τους αναγκάσει να στοχαστούν γύρω από την ταυτότητα τους, την αποδοχή της απώλειας και την ευθραυστότητα της αγάπης, κάνοντας τους να ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους και να ενώσουν με έναν τρόπο τις τύχες τους για πάντα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 2

Τη μετάφραση του έργου υπογράφει η Μαρία Χατζηεμμανουήλ ενώ τη μουσική έχει συνθέσει ο Θέμις Καραμουρατίδης και τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.
Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 4 Δεκεμβρίου και η παράσταση θα παίζεται τα Δευτερότριτα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από «Το Χελιδόνι» σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.