Γκουρμέ δείπνο και θέατρο

Η ομάδα Βρες το Δολοφόνο, μετά το περσινό sold-out «Re-union μετά θάνατον», επιστρέφει στο «El Convento del Arte» με ένα ολοκαίνουργιο, ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου.

Γκουρμέ δείπνο και θέατρο

Η ομάδα Βρες το Δολοφόνο, μετά το περσινό sold-out «Re-union μετά θάνατον», επιστρέφει στο «El Convento del Arte» με ένα ολοκαίνουργιο, ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου.

Γκουρμέ δείπνο και θέατρο - εικόνα 1

Αυτήν τη φορά δεν θα σας ζητήσουν να εξιχνιάσετε κάποιο φόνο, θα πρέπει όμως να βοηθήσετε τον ήρωα του «Προσεχώς απόδραση» να δραπετεύσει! Ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγραψε το έργο και συμπρωταγωνιστεί με τους Θανάση Ζερίτη, Μάνο Κανναβό, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστο Πίτσα και Σωσώ Χατζημανώλη. Το «El Convento del Arte» είναι ο μόνος χώρος που αγκαλιάζει τη διεθνή τάση του dinner theatre: ενώ απολαμβάνετε με την παρέα σας τα πιάτα που υπογράφει ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας ή πίνετε χαλαρά το ποτό σας, παρακολουθείτε το διαδραστικό θεατρικό δρώμενο που σας ζητάει να αναλάβετε ρόλο.
Ποια είναι η υπόθεση της διαδραστικής παράστασης; Βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Γιάννης Ποντίκης είναι καταδικασμένος σε ισόβια, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ στην πολυεθνική όπου εργαζόταν. Στη διάθεσή του έχει έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν τη δική του αθωότητα, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει. Στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη φυλακή, συναναστρέφεται με 5 άλλους χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει (από 15/10).

Περισσότερες πληροφορίες

Προσεχώς απόδραση

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Στο διαδραστικό, ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου οι θεατές βοηθούν τον ήρωα να δραπετεύσει. Παράλληλα με την παράσταση απολαμβάνουν το δείπνο τους από το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.