Παράσταση για την ενίσχυση του Σ.Ε.Η. από τον Αντώνη Αντωνίου

Ο Αντώνη Αντωνίου συνεχίζει με τα «Αυγά μαύρα» του Διονύση Χαριστόπουλου στη Θεατρική Σκηνή και αφιερώνει την παράσταση της Τετάρτης 15 Μαρτίου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σ.Ε.Η.

Παράσταση για την ενίσχυση του Σ.Ε.Η. από τον Αντώνη Αντωνίου

Τα «Αυγά μαύρα» του Διονύση Χαριστόπουλου σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αντωνίου με τον ίδιο και τη Νατάσα Ασίκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι μια από τις πολύ ωραίες παραστάσεις που συνεχίζει δυναμικά για τέταρτη χρονιά. Αν δεν την έχετε δει αξίζει να την προσθέσετε στη θεατρική σας ατζέντα. Συγκλονίζει η ιστορία των αδελφών που συναντιούνται, ενήλικες πια, για να αναμετρηθούν με τα οικογενειακά και προσωπικά τραύματα του εμφυλίου πολέμου, με την ιστορική μνήμη και τη διατεταγμένη λήθη και συγκινούν οι σπουδαίοι Αντώνης Αντωνίου και Νατάσα Ασίκη με την αλήθεια, την αυτοσυγκράτηση και την ικανότητα τους να χτίσουν βήμα, βήμα μια συνεχώς κλιμακούμενη ένταση. Ο Αντώνης Αντωνίου ένας από τους ταγμένους εργάτες της σκηνής αφιερώνει την παράσταση της Τετάρτης 15 Μαρτίου (ώρα 9.30 μ.μ.) στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σ.Ε.Η. (Τ.Α.Σ.Ε.Η.), το οποίο παρέχει επικουρική περίθαλψη στους ηθοποιούς.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυγά μαύρα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 85 '

Δύο αδέρφια χωρίζονται βίαια κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου και όταν ξανασυναντιούνται, αναζητούν μνήμες και συναισθήματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Meursault": Ο "Ξένος" του Καμί μέσα από ένα μινιμαλιστικό σύμπαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η σκηνοθέτις Ελένη Παππά, απόφοιτη του πρώτου τμήματος σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου ανεβάζει τη δική της εκδοχή πάνω στο λογοτεχνικό αριστούργημα του νομπελίστα συγγραφέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2023

Η Λάρισα επιμένει πολιτιστικά

Βρεθήκαμε για μία ημέρα στη Λάρισα με αφορμή την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου "Ο επιθεωρητής" και αναμεταδίδουμε.

"Σουέλ": Σύγχρονη τραγικωμωδία για τα παιχνίδια της μοίρας

Μια μακρινή απόγονος παριανών πειρατών, βασανίζεται από τον φόβο μήπως η υιοθετημένη της κόρη ανακαλύψει την αλήθεια για τους βιολογικούς της γονείς...

Ο ηθοποιός Σαράντος Γεωγλερής για τη "βιολογική ανάγκη" του θεάτρου, τα παράδοξα της ζωής και τη δυνατότερη εμπειρία του στο σανίδι

Ο Σαράντος Γεωγλερής πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις "Αθώος ή Ένοχος" και "39 σκαλοπάτια". Τον γνωρίζουμε μέσα από 10 + 1 ερωτήσεις.

"Ζακ / Zackie Oh! A Queen Story": Θεατρικός ιμπρεσιονισμός στη σκηνή του Άβατον

Το "Ζακ / Zackie Oh! A Queen Story", έργο εμπνευσμένο από τον νεαρό LGBTQI+ ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον.

"Άκρως συμπαντικό": Συνεχίζεται με επιτυχία η μαύρη κωμωδία της Σάρλοτ Τζόουνς

Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Κώστας Καζανάς, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Τζούλι Τσόλκα και ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής συναντιούνται στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για κάτι… Άκρως Συμπαντικό!

"Τελικά η ψυχή από τι υλικό είναι φτιαγμένη;" Το "Εύθραυστον" απαντά

Η ηρωίδα του "Εύθραυστον" απευθύνεται στη Φρίντα Κάλο με την οποία ταυτίζεται, ζητώντας τη βοήθειά της.