Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Σε ηλικίες από 5 μέχρι… 105 ετών απευθύνεται το ευφάνταστο κωμικό σόλο «Ο πιανίστας» που παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής μόνο αυτό το σαββατοκύριακο 11-12/3.

Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Η αυλαία δεν ανοίγει, το πιάνο του δεν δαμάζεται με τίποτα, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος αποδεικνύεται επικίνδυνη αιώρα-παγίδα και σχεδόν κάθε κίνησή του καταλήγει σε ένα μικρό Βατερλό, καθώς μια χιονοστιβάδα από εμπόδια μετατρέπουν τη σκηνή σε πεδίο μάχης. Κλόουν και μάγος, σουρεάλ κωμικός και βιρτουόζος της μουσικής, ο Νεοζηλανδός Τόμας Μόνκτον, μέλος του διάσημου Cicro Aereo, καταφθάνει στο Μέγαρο Μουσικής το σαββατοκύριακο 11-12/3 με το θέαμα «Ο Πιανίστας» ένα σόλο ιδανικό για κάθε ηλικία, παίζοντας έναν πιανίστα που δίνει ένα ρεσιτάλ-καταστροφή! Σημείωση: αυτό το διασκεδαστικό χάος με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κωμικού εφιάλτη δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον «Πιανίστα» του Γιάννη Χρήστου αλλά σίγουρα έχει τη δική του κωμική χάρη.

Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε! - εικόνα 1
Photo credit: Juho Rahijärvi

Η παράσταση του Thomas Monckton και του Circo Aereo στο Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πιανίστας

  • Μιμική
  • Διάρκεια: 60 '

Ευφάνταστο κωμικό σόλο του Νεοζηλανδού βιρτουόζου κλόουν του Circo Aereo για όλη την οικογένεια, με τον ίδιο ως πιανίστα που αδυνατεί να δαμάσει το ατίθασο πιάνο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
11/08/2022

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.