Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens

Πρόσκληση σε νέες ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Off Off Athens κάνει το θέατρο Επί Κολωνώ.

Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens

Πρόσκληση σε νέες ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Off Off Athens κάνει το θέατρο Επί Κολωνώ.

Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens - εικόνα 1

Για ένατη χρονιά το θεατρικό φεστιβάλ του Επί Κολωνώ, Off Off Athens, ετοιμάζεται να δώσει βήμα σε νέους δημιουργούς που αναζητούν νέες καλλιτεχνικές φόρμες και μέσα από τη δουλειά τους διατυπώνουν σύγχρονους προβληματισμούς. Το φεστιβάλ έχει και χαρακτήρα showcase, είναι δηλαδή ανοιχτό προς το κοινό, καθώς οι συντελεστές των παραστάσεων θα έρχονται σε επαφή με το θεατρόφιλο κοινό, τις υπόλοιπες ομάδες και με επαγγελματίες του θεατρικού χώρου, αναπτύσσοντας έτσι ένα κλίμα δημιουργικής αλληλεπίδρασης.

Τα προηγούμενα χρόνια το φεστιβάλ προσέλκυσε πολλούς νέους δημιουργούς και αρκετές παραστάσεις είχαν μεγάλη απήχηση, καθώς συνεχίστηκαν και μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο θέατρο Επί Κολωνώ είτε σε άλλον χώρο. Με την ίδια ευχή και για φέτος, ο χώρος, μαζί με την τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες με τη διάθεση στήριξης των νέων ομάδων αλλά και συνδρομής στη δημιουργία ενός κλίματος καλλιτεχνικής αναζήτησης.

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής στο φεστιβάλ μένει ανοιχτή μέχρι τις 13 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και πάλι να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» - στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής - με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο 2105138067.
Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι τις 13 Μαρτίου 2017 στο email του θεάτρου
xkolono@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το Off-Off Athens στο www.epikolono.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Μικρό Εθνικό συζητά στην διημερίδα "Έφηβοι, θέατρο και κοινωνία"

Το εφηβικό θέατρο βρίσκεται στο επίκεντρο της διήμερης εκδήλωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο" στο Σχολείον της Αθήνας Ειρήνη Παπά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/10/2022

"Ζορμπάς": Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές για την παράσταση

Πάρτε μία πρώτη γεύση από την θεατρική μεταφορά του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα λόγια του θιάσου.

Στον "Κωλόκαιρο" πρωταγωνιστεί ο Στάθης Σταμουλακάτος στο "Τζένη Καρέζη"

Το νέο έργο του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, απότοκο της τάσης του σκληρού ρεαλισμού, σκηνοθετεί ο Γιώργος Παλούμπης, με φόντο ένα παρακμιακό νυχτερινό κέντρο της Ελευσίνας.

Ο Τουλούζ-Λοτρέκ ζωντανεύει στο Ολύμπια μέσα από ένα δυνατό υποκριτικό ντουέτο

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Βερόνικα Αργέντζη πρωταγωνιστούν στην παράσταση "Τουλούζ Λοτρέκ - Η φαντασία της αμαρτίας" του Χριστόφορου Χριστοφή, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Γεια - The musical": Ξεκίνησε η προπώληση

Τον Νοέμβριο αναμένεται η πρεμιέρα του μιούζικαλ με θίασο-έκπληξη που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, αντλώντας έμπνευση από το "Γεια" της Δέσποινας Βανδή, σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Η Ελεάνα Γεωργούλη, ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο "Περιοδεύων Θίασος"

Η ανερχόμενη Ελεάνα Γεωργούλη σκηνοθετεί τον έμπειρο Γεράσιμο Γεννατά στη σκοτεινή κωμωδία "Περιοδεύων Θίασος". Η παράσταση παίχτηκε στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός" και τον Οκτώβρη έρχεται στο θέατρο Ελέρ.

Backstage από το "Μπεντ" στο θέατρο Χώρα

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της νέας σκηνικής μεταφοράς του σπουδαίου έργου του Μάρτιν Σέρμαν από τον Πέτρο Ζούλια.