5+1 συναυλίες στη γιορτινή Αθήνα

Πέρα από τα προγράμματα που ήδη τρέχουν στις σκηνές και στις πίστες, η χριστουγεννιάτικη Αθήνα έχει και πιο μεμονωμένα μουσικά γεγονότα, όλα με το δικό τους ενδιαφέρον.

Ο Κώστας Τουρνάς θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά στις «Χορδές»

Δεν είναι μόνο οι μουσικές σκηνές και οι μεγάλες πίστες που ετοιμάζονται για τις μέρες των φετινών γιορτών, ποντάροντας στα ήδη τρέχοντα προγράμματά τους. Στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα θα δοθούν και κάποιες μεμονωμένες συναυλίες, οι οποίες αναμένεται να τραβήξουν την προσοχή των φίλων της pop/rock κουλτούρας, της τζαζ, αλλά και των πιο "σκληρών" ήχων.

Οι Nightstalker πρωταγωνιστούν στο live party του Metal Hammer
Οι Nightstalker πρωταγωνιστούν στο live party του Metal Hammer

Παραμονή Χριστουγέννων στο Fuzz, με το περιοδικό "Metal Hammer"

Το ιστορικό heavy metal περιοδικό, που καλά κρατεί, το συνηθίζει να γιορτάζει αυτή την εποχή του έτους με μια συναυλία. Φέτος καλεί λοιπόν τους φίλους του στο Fuzz, για μια βραδιά πολλών watt, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους αειθαλείς Nightstalker, τους οποίους θα πλαισιώσουν οι Suicidal Angels και οι Lazy Man's Load.

 

Χριστούγεννα με τον Δημήτρη Καλαντζή, στο Gazarte

Ανήμερα Χριστούγεννα, το Roof Stage του Gazarte υποδέχεται τον πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή για μια βραδιά υπό τον τίτλο "Driving Home for Christmas", για την οποία θα συμπράξουν μαζί του η Sugahspank και η Λουκία Παλαιολόγου. Μια ξεχωριστή μουσική πρόταση με τζαζ βάσεις και με χριστουγεννιάτικο θέμα, που αναμένεται να χρωματιστεί με funk και salsa πινελιές.

Κυρμιζή-Γρηγοριάδης
Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Μουσικό Κουτί, με την Κατερίνα Κυρμιζή και τον Νίκο Γρηγοριάδη

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) βρίσκει τους δύο τραγουδοποιούς να παίρνουν τις κιθάρες τους και να στήνουν μια βραδιά που ξεκινά από το αγαπημένο "Στην Πίσω Τσέπη του Blue Jean" πριν 25 χρόνια, διατρέχοντας τη δισκογραφία τους –τόσο την προσωπική, όσο και την κοινή– φτάνοντας μέχρι το φετινό άλμπουμ του Γρηγοριάδη Ο Βασιλιάς της Λύπης.

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο ΙΛΙΟΝ plus, με τον Γιάννη Διονυσίου

Τρίτο ραντεβού στον ίδιο χώρο μετά από δύο sold-out εμφανίσεις, που έδειξαν γιατί ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένα ταχέως ανερχόμενο όνομα από τη νεότερη γενιά τραγουδιστών. Η βραδιά θα βασιστεί σε κλασικά ρεμπέτικα και λαϊκά, θα παρουσιαστεί όμως και καινούριο υλικό, αντλημένο από το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, το οποίο αναμένεται με το Νέο Έτος.

Γιάννης Διονυσίου
Γιάννης Διονυσίου

Προρεβεγιόν με τους Lost Bodies, στο ΙΛΙΟΝ plus

Μπορεί η πανδημία να φρέναρε αναγκαστικά τα ραντεβού του κοινού με το "πατροπαράδοτο" Προρεβεγιόν της παρέας του Θάνου Κόη, φέτος όμως οι Lost Bodies εκμεταλλεύονται τη γενικότερη επανεκκίνηση της μουσικής ζωής και επιστρέφουν στη γνώριμη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus (29/12). Για μια συναυλία που –ως συνήθως– αναμένεται να είναι εφ' όλης της ύλης.

Πρωτοχρονιά με τον Κώστα Τουρνά, στις Χορδές

Στους Αμπελόκηπους, οι Χορδές –η νέα σκηνή της πόλης– ετοιμάζουν μια σπέσιαλ Πρωτοχρονιά με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τουρνά, τη μπάντα και τους φίλους του. Ο δημοφιλής δημιουργός θα κάνει αναδρομή σε 40 χρόνια πορείας, σε μια βραδιά που έρχεται στον απόηχο της έκδοσης ενός συλλεκτικού τόμου με τους στίχους των τραγουδιών του, με επιλεγμένα κείμενα, αλλά και με σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Έξι brunch spots για να εγκαινιάσετε το νέο έτος

Αφράτα pancakes, πληθωρικά αυγά benedict, αλλά και σακσούκα, καγιανάς και κρέπες "σπανακόπιτα" πλάι σε ζουμερά angus burgers και kobe sliders συνθέτουν έναν γευστικό καμβά που, εγγυημένα, θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε το 2022 με νοστιμιά που θα γεμίσει τον ουρανίσκο πυροτεχνήματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
28/12/2021

Swingin’ Christmas με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής

Μουσικά events για πολύ χορό, σβούρες και πουά τις μέρες των γιορτών.

4 ιδέες για γιορτινό dining μετά μουσικής

Οι έξοδοι των ημερών το θέλουν το ζωντανό πρόγραμμα για να απογειωθούν, οπότε ιδού 4 προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό τους με κέφι μοντέρνο ελληνικό, λυρικό, νοσταλγικό αλλά και γνήσια λαϊκό.

Σε ποια bars θα πιούμε τα πρωτοχρονιάτικα κοκτέιλ;

Τα μπαρ της Αθήνας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σερβίρουν μείξεις με αρώματα μελιού, κανέλας και μοσχοκάρυδου, κάνοντας τις γιορτές ακόμα πιο απολαυστικές.

6 έθνικ στάσεις στο γιορτινό downtown

Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στην καρδιά της πόλης έχουν την τιμητική τους, ιδού 6 μαγαζιά με πολύχρωμες γεύσεις του κόσμου που ταιριάζουν τέλεια στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Γιορτές στα party restaurants της πόλης

Από κλαμπάτα beats μέχρι latin ρυθμούς κι από ελληνικά hits μέχρι πολυσυλλεκτικά feelgood vibes, τα party εστιατόρια της πόλης μάς κλείνουν τραπέζι για γιορτές με upbeat αίσθηση και μπόλικη από την κοινωνικότητα που μας έλειψε στα περσινά Χριστούγεννα.