Swingin’ Christmas με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής

Μουσικά events για πολύ χορό, σβούρες και πουά τις μέρες των γιορτών.

Swingin' Xmas

Διαλέγουμε τέσσερεις διαφορετικές εκδηλώσεις για χορό και σβούρες που θα λατρέψουν οι λάτρεις του είδους. 
 
1.    The Speakeasies Swing Band



Χριστούγεννα χωρίς swing party δεν γίνονται και μετά το αναγκαστικό διάλειμμα του '20, το μουσικοχορευτικό ντελίριο της μπάντας από Θεσσαλονίκη επανέρχεται στο Ίλιον Plus, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, για να παρασυρούν το κοινό σε χορευτικές φιγούρες swing κατά τη διάρκεια του live.

2.    Wax & Boogie

Wax & Boogie - Rhythm & Blues Projects


H κορυφαία boogie & swing band της Ευρώπης κάνει Χριστούγεννα μαζί μας και από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 29 Δεκεμβρίου, ο χώρος του Half Note πλημμυρίζουν απ’ την ενέργεια και το vibe μίας από τις πλέον αντιπροσωπευτικές μπάντες της σκηνής

3.    Les Trois Femmes

Les Trois Femmes


Το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα αναβιώνει την αισθητική του Μεσοπολέμου στην παράσταση "Swinging on the Train" με πρωτότυπες και μια σειρά από αγαπημένα του τραγούδια της εποχής. Το τρίο θα βρίσκεται στο Μουσικό Βαγόνι "Orient Express" στις 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.

4.    The Swingin’ Cats & DJs



Τα πιο χορευτικά γατιά ετοιμάζουν για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μια λίστα γεμάτη κέφι και super hit singles και αμέσως μετά οι DJs του "Gazarte" υπόσχονται να ανεβάσουν τους ρυθμούς σε ένα πάρτι χωρίς αναστολές την πιο μαγική βραδιά του χρόνου. 

Περισσότερες πληροφορίες

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Έξι brunch spots για να εγκαινιάσετε το νέο έτος

Αφράτα pancakes, πληθωρικά αυγά benedict, αλλά και σακσούκα, καγιανάς και κρέπες "σπανακόπιτα" πλάι σε ζουμερά angus burgers και kobe sliders συνθέτουν έναν γευστικό καμβά που, εγγυημένα, θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε το 2022 με νοστιμιά που θα γεμίσει τον ουρανίσκο πυροτεχνήματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
28/12/2021

4 ιδέες για γιορτινό dining μετά μουσικής

Οι έξοδοι των ημερών το θέλουν το ζωντανό πρόγραμμα για να απογειωθούν, οπότε ιδού 4 προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό τους με κέφι μοντέρνο ελληνικό, λυρικό, νοσταλγικό αλλά και γνήσια λαϊκό.

Σε ποια bars θα πιούμε τα πρωτοχρονιάτικα κοκτέιλ;

Τα μπαρ της Αθήνας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σερβίρουν μείξεις με αρώματα μελιού, κανέλας και μοσχοκάρυδου, κάνοντας τις γιορτές ακόμα πιο απολαυστικές.

6 έθνικ στάσεις στο γιορτινό downtown

Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στην καρδιά της πόλης έχουν την τιμητική τους, ιδού 6 μαγαζιά με πολύχρωμες γεύσεις του κόσμου που ταιριάζουν τέλεια στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Γιορτές στα party restaurants της πόλης

Από κλαμπάτα beats μέχρι latin ρυθμούς κι από ελληνικά hits μέχρι πολυσυλλεκτικά feelgood vibes, τα party εστιατόρια της πόλης μάς κλείνουν τραπέζι για γιορτές με upbeat αίσθηση και μπόλικη από την κοινωνικότητα που μας έλειψε στα περσινά Χριστούγεννα.

5 σινε-προτάσεις για μια ιδανική χριστουγεννιάτικη έξοδο

Σημειώστε τις ταινίες που συνδυάζονται άψογα με μια βραδινή εορταστική βόλτα.