Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πιο δροσερή περιοδεία του καλοκαιριού!

Η Coca-Cola, χορηγός της συναρπαστικής περιοδείας τουαγαπημένου ερμηνευτή, αποδεικνύει ότι η μουσική αποτελεί τη μεγαλύτερη έμπνευσή της.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί διαχρονικά έμπνευση και την καλύτερη αφορμή για νέες εμπειρίες που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά και το αποδεικνύει έμπρακτα στηρίζοντας το Elpida Tour by Coca-Cola. Φέτος, η Coca-Cola χορηγεί την καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, του καλλιτέχνη που με τις διαδοχικές επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, ετοιμάζεται να χαρίσει στιγμές μεγάλης συγκίνησεις στο κοινό του μέσα από ένα μεγάλο ερμηνευτικό υπερθέαμα. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον ενθουσιασμό της πιο πρόσφατης κυκλοφορίας του, με τίτλο "Ελπίδα", ετοιμάζεται να κορυφώσει τον συναυλιακό πυρετό του καλοκαιριού σε μια σειρά από πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα σταθμεύσει μάλιστα στην Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας στις 9 Ιουλίου, ενώ, το κερασμένο από την Coca-Cola Elpida Tour θα περάσει ακόμα από την Πάτρα (29/6), τα Γιάννενα (7/7), τη Ρόδο (2/8), τα Χανιά (7/8), το Ηράκλειο (9/8), τη Μυτιλήνη (11/8) και την Καβάλα (30/8). 

Κωνσταντίνος Αργυρός

Φυσικά το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει παλιά και νέα κομμάτια, τα μεγαλύτερα hits σε ένα εντυπωσιακό on stage show. Συνοδοιπόρος του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομαχη. Συμμετέχουν επίσης, οι Playmen και η Klavdia.

Μείνετε συντονισμένοι στο @cocacolagreece και στο Coca-Cola App για όλα τα νέα γύρω από το Elpida Tour by Coca-Cola.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Mellowsophy Music: Μια διήμερη μουσική εμπειρία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο "Gazarte"

Η Mellowsophy Music ετοιμάζει ένα line-up με τα πιο φρέσκα ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης ανεξάρτητης σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Οι εμβληματικοί In Flames έρχονται στο "Floyd"

Η μεγάλη μπάντα απ’την Σουηδία, που συνεχίζει να καινοτομεί παρά τις αμέτρητες διακρίσεις που έχει ήδη κατακτήσει, έρχεται στην Αθήνα για ένα μεγάλο live.

Miles Kane, πώς είναι να παίζεις σαν "One Man Band";

Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην Αθήνα, στο "Arch Club" (17/5).

"Καλησπέρα και καλή βραδιά" O Θάνος Κανούσης υπογράφει τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, την γνωριμία του με σημαντικούς εκπροσώπους του τραγουδιού με τους οποίους συνεργάστηκε, ιστορίες από τη νύχτα.

Eurovision 2024: 8η η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού

Σαρώνει στα παγκόσμια charts με το "ZARI" η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

H ηφαιστειακή melodic techno των Mathame

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτι;

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.