Ο Maluma έρχεται να βάλει φωτιά!

Δύο μεγάλες συναυλίες - σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - έρχεται για να δώσει στη χώρα μας ο Κολομβιανός σούπερσταρ! Εκρηκτική εμφάνιση, με σόου φαντασμαγορικό και με guest την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Maluma έρχεται να βάλει φωτιά!

Με όλα τα διεθνή σουξέ του, που αναστατώνουν τα πλήθη σε όλο τον κόσμο, με γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα και εντυπωσιακά χορευτικά, οι εμφανίσεις του Maluma στην Αθήνα (11/3 - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ) και στη Θεσσαλονίκη (13/3 - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ) θα σφραγίσουν τα συναυλιακά events του Μαρτίου. Μαζί με τον Κολομβιανό σούπερσταρ θα είναι η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Ο Maluma έρχεται να βάλει φωτιά! - εικόνα 1

Maluma είναι το καλλιτεχνικό όνομα που έχει επιλέξει ο Κολομβιανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ράπερ Juan Luis Londono Arias. Το ψευδώνυμο αυτό δεν είναι παρά τα αρχικά των ονομάτων της μητέρας του (Marlli), του πατέρα του (Luis) και της αδελφής του (Manuella) που έχει ως τατουάζ στο αριστερό του πόδι πριν ακόμα βγει επαγγελματικά στη σκηνή. Όσο για τον χώρο του, είναι η urban ποπ – και πιο συγκεκριμένα η σύγχρονη λάτιν πλευρά της. Με τα singles του, «Obsesion» και «Miss Independent», ο Maluma έκανε από νωρίς εύκολα το πήδημα στην μέινστριμ ποπ και με βίντεο κλιπ που έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα viral, πέτυχε να είναι ένας από τους πιο εμπορικούς νέους σταρ στο διεθνές ποπ στερέωμα.

Με το άλμπουμ «Magia» του 2012 ο Maluma κατέκτησε το κοινό της Λατινικής Αμερικής ενώ με το «Pretty Boy, Dirty Boy» του 2015 σειρά είχαν οι ΗΠΑ και, μέσω αυτών, ο κόσμος σε ότι αφορά τα διεθνή τσαρτς στους τομείς latin pop, urban ή tropical. Μέχρι σήμερα, η πολιτική του Maluma είναι «επεκτατική», με πιο πρόσφατο υπερ-επιτυχημένο επίτευγμα την περυσινή του συνεργασία με την Madonna στο «Medellin» που, σε λίγους μόνο μήνες, ξεπέρασε τα 25.000.000 views στο YouTube. Και φυσικά, το άλμπουμ «11:11» που τον φέρνει κοντά μας.

Ο Maluma έρχεται να βάλει φωτιά! - εικόνα 2

Η επιτυχία του Maluma οφείλεται κυρίως στη δημοφιλία που απέκτησε ως έφηβος ερασιτέχνης τραγουδιστής στα social media και, κυρίως, στο YouTube. Το πρώτο του ανεξάρτητο single, το «Farandulera», έγινε viral και τον οδήγησε στην αγκαλιά Sony Music με αποτέλεσμα οι επιτυχίες του να μπουν σε μια σειρά.

Το single «La temperature» το 2013 ήταν το πρώτο του που μπήκε στον χορό των γκράμι. Την επόμενη χρονιά ο Maluma τραγουδούσε στο «Ole Brazil» που γράφτηκε για το παγκόσμιο κύπελλο. Το 2015 ήρθε η μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ «Pretty Boy, Dirty Boy» και μετά ο Maluma συνεργάστηκε με την διάσημη συμπατριώτισσά του, τη Shakira, στο «Chantage». Το επόμενο άλμπουμ του, το «F.A.M.E.», δουλεύτηκε σε επίπεδο διεθνικό καθώς η δική του φήμη αυξανόταν ραγδαία και, φυσικά, έφτασε στην κορυφή των λάτιν τσαρτς.

Ο Maluma έρχεται να βάλει φωτιά! - εικόνα 3

Από τις πρώτες μέρες του 2019 ο Maluma ετοίμασε το άλμπουμ του «11:11» κάνοντας, παράλληλα, συνεργασία με τη Madonna στο «Medelin» αλλά και στο δικό του άλμπουμ. Κι αυτό πήγε στην κορυφή των τσαρτς και γίνεται το όχημα που φέρνει τον Maluma στη χώρα μας.

Τιμές εισιτηρίων για την Αθήνα: Καθήμενοι και Golden Vips με τραπέζι 160€ | VIP A 125€ | VIP B 90€ | ZONE A 70€ | ZONE B 63€ | ZONE C 50€ | ZONE D 35€ | ΖΟΝΕ Ε 25€ | Όρθιοι Golden Arena 70€ | Arena 45€
Online προπώληση για την Αθήνα: https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/maluma-live/
Δίκτυο μεταπωλητών Viva για άμεση αγορά εισιτηρίων ή εξόφληση με μετρητά: WIND, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη, Yoleni’s, EKO, BP, MY MARKET, METRO, SHELL | Τηλεφωνική αγορά 11876

Περισσότερες πληροφορίες

Maluma

  • Rock-pop-folk

Ο Κολομβιανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με τη χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του μας προσφέρει ένα μοναδικό live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.