Οι James σιγοντάρουν τον Iggy στο Release Athens!

Οι James, ένα από τα πιο αγαπημένα γκρουπ στη χώρα μας, έρχονται να εμπλουτίσουν το cast της 8ης Ιουνίου στο Release Athens 2019, πριν από τον Iggy Pop, στην Πλατεία Νερού.

Οι James σιγοντάρουν τον Iggy στο Release Athens!

Οι James, ένα από τα αγαπημένα γκρουπ του ελληνικού κοινού, επιστρέφει για να αποδείξει πως αυτή η σχέση παραμένει μοναδική! Το συγκρότημα από το Manchester εμφανίζεται το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο Release Athens 2019 και σε μια βραδιά μαζί με τον θρύλο Iggy Pop!

Οι James σιγοντάρουν τον Iggy στο Release Athens! - εικόνα 1

Έχοντας βγάλει το περασμένο καλοκαίρι το Living in Extraordinary Times, ένα από τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - άλμπουμ της καριέρας τους, οι James έρχονται για ένα ακόμα live, από αυτά που ξέρουμε πως είναι ανεπανάληπτα! Οι James, μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής πορείας, εξακολουθούν να αποτελούν εγγύηση, πράγμα που εμπλουτίζει της ποιότητες αυτής της βραδιάς του Release Athens 2019, που διαθέτει ως βαρύ όνομα τον Iggy Pop.

iH προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς € 42. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων € 100.
Διάθεση: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online: www.viva.gr / www.releaseathens.gr | Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2019 (2η ημέρα)

  • Rock-pop-folk

Η μυθική φιγούρα του Iggy πλάι σε γνωστές διαχρονικές αξίες όπως James, Shame κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.