Ένα ατμοσφαιρικό διήμερο στο Jazzet

Η Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου είναι αφιερωμένα στην ανάδειξη της νέας γενιάς δημιουργικών μουσικών της ελληνικής τζαζ σκηνής στο Jazzèt Music Hall.

δυο συνολα

Ο κύκλος συναυλιών New Jazz Artists Sessions, αφιερωμένος στην ανάδειξη της νέας γενιάς δημιουργικών μουσικών της ελληνικής τζαζ σκηνής, συνεχίζεται την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026 στις 22:00 στο Jazzèt Music Hall, φιλοξενώντας τους Niacin Trio, ένα νέο και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο organ trio από την Κέρκυρα.

αφισα

Οι Niacin Trio αντλούν έμπνευση από την πλούσια παράδοση του jazz organ trio και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένα jazz standards με συνθέσεις σημαντικών εκπροσώπων της διεθνούς τζαζ σκηνής, όπως οι Peter Bernstein, Dr. Lonnie Smith και Wes Montgomery, καθώς και έργα σύγχρονων δημιουργών της ελληνικής τζαζ. Με έντονο αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα, groove αισθητική και σύγχρονη προσέγγιση στον ήχο του organ trio, το νεανικό σχήμα υπόσχεται μια συναυλία γεμάτη ενέργεια, επικοινωνία και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των μουσικών, αναδεικνύοντας παράλληλα τη δυναμική της νέας ελληνικής τζαζ γενιάς.

Η εμφάνιση των Niacin Trio εντάσσεται στο πρόγραμμα του New Jazz Artists Sessions, μιας σειράς συναυλιών που δίνει βήμα σε ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχήματα της σύγχρονης τζαζ, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά νέες μουσικές φωνές και δημιουργικές προτάσεις.

Το σχήμα αποτελείται από τους:

  • Φαίδωνα Κυρτζόγλου
  • Παναγιώτη Ζάρρα 
  • Αλέξανδρο Δασκαλάκη 

Είσοδος 10€ - Ελάχιστη Κατανάλωση 6€

Jazzèt: Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, 12461

"Μουσικοί Διάλογοι για Πιάνο, Κιθάρα και Φωνή"

 Το Jazzèt Music Hall υποδέχεται το Σάββατο 4 Ιουλίου 2026 στις 22:00 το ξεχωριστό μουσικό σχήμα των Δημήτρη Ζαφειρέλη και Σάσας Παπαλάμπρου, σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, αυτοσχεδιασμό και δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στο πιάνο, την κιθάρα και τη φωνή.

αφισα

Με τίτλο "Μουσικοί Διάλογοι", το πρόγραμμα κινείται με άνεση ανάμεσα στο ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα αντλεί έμπνευση από τη ζωντανή ελληνική μουσική παράδοση, προσεγγίζοντάς την με σύγχρονη αισθητική και έντονη jazz διάθεση. Η μουσική διαδρομή της βραδιάς περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια όπως τα At Last, Caravan, Blue Monk και Autumn Leaves, τα οποία συναντούν παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα όπως το Τζιβαέρι και το Ντόκτορ, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ηχητικό τοπίο όπου διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συνομιλούν δημιουργικά.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιλεγμένες πρωτότυπες συνθέσεις του Δημήτρη Ζαφειρέλη, όπως τα "Ό,τι Είσαι Πέστο", "Πρόκληση" και άλλα έργα από τη δισκογραφική και συνθετική του πορεία.

Συντελεστές

  • Σάσα Παπαλάμπρου 
  • Δημήτρης Ζαφειρέλης 

 Είσοδος: 12€. Ελάχιστη κατανάλωση: 6€ 

Jazzèt Music Hall, Καραϊσκάκη 99, 12461 Χαϊδάρι

Πρόσβαση:

Λεωφορειακές γραμμές: 731, 845, 892, Α15
Μετρό Αγία Μαρίνα (περίπου 15 λεπτά)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Αντώνης Μιτζέλος και η Αγγελική Βλαχάκη ρίχνουν την αυλαία της σεζόν στο Metron Stage

Το Metron Stage ολοκληρώνει τη σεζόν με μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι, πριν από την καλοκαιρινή παύση και το νέο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2026

Ο Andrea Vanzo επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες

Ο Ιταλός συνθέτης και πιανίστας θα παρουσιάσει τη νεοκλασική μουσική του με κινηματογραφικό και συναισθηματικό ύφος για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Nate Smith δεν έχασε ποτέ τον μουσικό εαυτό του

Ο Nate Smith, ένας από τους πιο επιδραστικούς και περιζήτητους ντράμερ της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έρχεται με το εκπληκτικό κουαρτέτο του την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Φ hill Sessions κι μείς προλάβαμε να μιλήσουμε μαζί του.

O Dark Matters πιστεύει ότι ο ήλιος είναι πάντα εκεί

Το νέο άλμπουμ του Βαγγέλη έχει τίτλο It’s Always The Sun και κυκλοφορεί σε Black Vinyl & Digital. Πρόκειται για το τρίτο δισκογραφικό βήμα του και έχει πολλά αισιόδοξα μηνύματα να μεταφέρει.

EUROPIANO: Εκεί που γεννήθηκε η Δημοκρατία, η Ευρώπη μίλησε με τη γλώσσα της μουσικής

Το EUROPIANO ήταν μια μοναδική μουσική εμπειρία που μετέτρεψε την Πνύκα σε σκηνή ευρωπαϊκής εμβέλειας, ενώνοντας την Αθήνα με δέκα ακόμη πόλεις μέσα από τη γλώσσα των κλασικών ακουσμάτων.

Οι Rolling Stones, αγέραστοι και ακούραστοι, κυκλοφορούν νέο τραγούδι

Το κομμάτι "Jealous Lover" χαρακτηρίζεται από την falsetto ερμηνεία του Mick Jagger και από τις κιθάρες των Keith Richards και Ronnie Wood.

Τι είναι το Delines Fest και γιατί πρέπει να είσαι εκεί

Η πρώτη διοργάνωση έρχεται τον Νοέμβριο και μέχρι τότε σου δινουμε όλες τις πληροφορίες.