Mahmut Orhan: Ποιος είναι ο top Τούρκος DJ που υπόσχεται ένα πολυαναμενόμενο closing party στην Αθήνα

Έρχεται το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do, σε μια εμφάνιση που περιμένουν πώς και πώς οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Τούρκος DJ και παραγωγός Mahmut Orhan που έρχεται στην Αθήνα

Το μουσικό πάντρεμα Ανατολής και Δύσης το έχουν επιχειρήσει αρκετοί καλλιτέχνες στο παρελθόν, αλλά στο σήμερα αυτή η συνάντηση πολιτισμών ακούει στο όνομα Mahmut Orhan. Και αν το όνομα αυτό δε σας λέει ακόμη τίποτα (πράγμα, που αμφιβάλλουμε), τότε το viral στο Tik Tok απόσπασμα του τραγουδιού του "Just get your sh@t and go" είμαστε σίγουροι ότι σε κάποιο σκρολάρισμα το έχετε συναντήσει.

Ο Organ έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα closing parties του 2025, στο Tae Kwon Do Stadium με την υπογραφή των Blend & For303.

Ας γνωριστούμε, Mahmut

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου είναι η εργατικότητα, η πειθαρχία και η εστίαση στην καριέρα, τα οποία ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Organ, κάνοντας ακόμη και τους… άπιστους να πιστέψουν! Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου το 1993 στην πόλη της Προύσας, ο Organ μετακόμισε το 2011 στην εφηβεία του στην Κωνσταντινούπολη για να εργαστεί σε nightclub, όπου… a star was about to be born.

Η επιτυχία που δεν άργησε να έρθει

Μόλις τέσσερα χρόνια κράτησε η αναζήτηση της διεθνούς επιτυχίας, αφού το 2015 έγινε γνωστός με το ορχηστρικό τραγούδι "Age of Emotions" και ένα χρόνο αργότερα με το "Feel", στο οποίο συνεργάστηκε με την επίσης Τουρκάλα τραγουδίστρια Sena Şener.

Τα hits ακολούθησαν άλλες επιτυχίες, όπως, το remix του "Game of Thrones" και το τραγούδι "Save Me" με τη Ρουμάνα τραγουδίστρια Eneli. Το "6 Days", ένα remix του "Six Day War" του Colonel Bagshot, σκαρφάλωσε με ευκολία στην πρώτη θέση σε πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως η Ελλάδα, η Σερβία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία, ενώ έκτοτε ο Orhan έχει συμμετάσχει σε μερικά από τα κορυφαία φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Exit Festival στη Σερβία και το Untold Festival στη Ρουμανία.

Καλώς να τον δεχθούμε

Η επιστροφή του στην Αθήνα συνοδεύεται από μεγάλη αναμονή, καθώς κάθε εμφάνισή του στην Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε sold-out εμπειρία και αποτελεί σημείο αναφοράς για το κοινό που αγαπά την πιο μελωδική πλευρά της ηλεκτρονικής μουσικής. Το closing party στο Tae Kwon Do Stadium αναμένεται να αποτυπώσει όλα τα στοιχεία που έχουν κάνει τον Mahmut Orhan ξεχωριστό: καθαρός ήχος, συναισθηματικά peaks, ethnic layers και ένα performance που ενώνει διαφορετικά μουσικά σύμπαντα σε ένα ενιαίο, εκρηκτικό live set.

Το lineup συμπληρώνουν οι Sebastian Konrad, Frankiee LLuc και Korrila, διαμορφώνοντας μια βραδιά μεγάλης κλίμακας που απευθύνεται στους λάτρεις της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Mahmut Organ


Info

Mahmut Orhan Live in Athens

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου – Tae Kwon Do Stadium

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την εορταστική περίοδο με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Η έναρξη του φετινού εορταστικού προγράμματος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών γίνεται με τη σπάνια παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου Ορατορίου του Μπαχ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

H Άννα Γούλα μας καλεί σε ένα ρεβεγιόν "αλλιώς" στο Metron Stage

Την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, η βραδιά με την Άννα Γούλα υπόσχεται μουσική, χιούμορ και μια διαφορετική γιορτινή εμπειρία στο Γκάζι.

Παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής ο συλλεκτικός τόμος για τον Μίκη Θεοδωράκη

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα παρουσιάζεται η έκθεση "Ο Γαλαξίας μου: Μίκης Θεοδωράκης" θα είναι ανοιχτή για το κοινό (13:00-20:30).

Τα καλύτερα lives της εβδομάδας

Τι συναυλίες θα δούμε στην Αθήνα από 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2025 - και ποιες δεν πρέπει να χάσουμε.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με τραγούδι-σύνθημα

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το νέο της τραγούδι σύνθημα "Καλά να περνάτε".

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Ο David Guetta έχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο Spotify

Το μοναδικό επίτευγμά του, θέλει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του να συγκεντρώνουν κάποια δισεκατομμύρια streams.