Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για την Aurora

Έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπη.

Μια βραδιά έκπληξη από το Johnnie Walker και τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Aurora ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:30, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης με τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που μαγεύουν τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, αγκαλιάζει μουσικά το αξιόλογο έργο της  Aurora, του φιλανθρωπικού Σωματείου που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους μέσω της προσφοράς στέγης, της παροχής ψυχολογικής υποστήριξης και της ενίσχυσης των μεγάλων μεταμοσχευτικών μονάδων της χώρας.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ταξιδέψει το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, έργα καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια, που "αγκαλιάζουν" το έργο της  Aurora.

Άλλωστε, η συναυλία, σε εκτέλεση παραγωγής της Panik Live Productions, έχει στόχο να ενισχύσει το έργο του Σωματείου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της Aurora, αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και, ιδιαίτερα, των νέων, οι οποίοι αποτελούν, δυνάμει, το πρώτο βήμα για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Λίγα λόγια για την Aurora

Η Aurora ιδρύθηκε το 2018, με ένα όραμα: να ενώσει τις δυνάμεις της για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία. Από τότε, βρίσκεται κοντά στους ασθενείς και στις οικογένειές τους, βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, παρέχοντας, μεταξύ άλλων: φιλοξενία σε ασθενείς οι οποίοι χρειάζεται να μεταβούν στην Aθήνα ή την Πάτρα για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ή άλλη εξειδικευμένη θεραπεία, ψυχολογική και συμβουλευτική στήριξη σε ασθενείς και στις οικογένειές τους, υποστήριξη ιατρικών κέντρων και κέντρων περίθαλψης στην Ελλάδα για την ταχύτερη δυνατή εισαγωγή των πλέον προηγμένων θεραπευτικών μεθόδων, την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών και τη ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας μέσω της υποστήριξης πρωτοποριακών επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων. Παράλληλα, η AURORA στοχεύει στην ενημέρωση του κόσμου, αναγνωρίζοντας πως, πολλές φορές, η ζωή ενός ασθενή εξαρτάται απόλυτα από την ανθρώπινη προσφορά ενός δότη.  

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Πάνος Βλάχος στήνει φάση στο θέατρο Βράχων

Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια συναυλία με... χωρίς πρόγραμμα στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Στην Σκιά των Βράχων".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Οι Radiohead περιοδεύουν μετά από 7 χρονιά

Το συγκρότημα του Thom Yorke θα εμφανιστεί σε πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις: τη Μαδρίτη, τη Μπολόνια, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο.

Το Φ hill Sessions επιστρέφει δυναμικά στον Λόφο Φιλοπάππου

Αυτός ο Σεπτέμβριος στο Θέατρο "Δόρα Στράτου" έχει συναυλίες για όλα τα γούστα: από τον Dhafer Youssef και τη Μάρθα Φριντζήλα με τα Καλογεράκια μέχρι τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Λένα Πλάτωνος.

Η musicAeterna Byzantina στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Η musicAeterna Byzantina συμμετέχει σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το παρών στη μεγαλειώδη συναυλία για τον σπουδαίο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη έδωσαν 30.000 θεατές, ενώ συμμετείχε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Κ. Βήτα ηλεκτρίζει την Τεχνόπολη

Ο μουσικός που πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και έντυσε τα τραγούδια του με χαρακτηριστική ποιητική πρόζα έρχεται για μια μοναδική συναυλία.

Το πρώτο "Φεστιβάλ του Μεγάρου στη Λίμνη" της Βόρειας Εύβοιας είναι γεγονός

Το Μέγαρο Μουσικής συνεχίζει τη δράση "Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια" με έναν νέο πολιτιστικό θεσμό γεμάτο μελωδίες αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις.