H Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά για "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική Μίνου Μάτσα

Διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες είναι το νέο τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης.

Χίλιες Γυναίκες Μάτσας

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες το νέο τραγούδι "Χίλιες Γυναίκες" σε μουσική/ενορχήστρωση Μίνου Μάτσα και στίχους Θοδωρή Γκόνη, το οποίο ερμηνεύει η Χριστίνα Μαξούρη.

Οι μεγάλοι τραγουδιστές  δεν τραγουδούν ποτέ μονάχοι τους και αυτό  είναι που τους ξεχωρίζει από  τους "καλούς", τους "καλλίφωνους" τραγουδιστές, δεν τραγουδούν ποτέ μονάχοι τους.

Βγαίνει η Βίκυ Μοσχολιού στο παράθυρο, στα κόκκινα φανάρια και στο λαιμό της, μαζί με το χρυσό σταυρό της, φέρνει, έχει χίλιες κοπέλες, χίλιες γυναίκες στο πλευρό της.

Το τραγούδι  μας  αυτό είναι, γραμμένο για εκείνη και  για τις γυναίκες που τραγουδούν μαζί της και θα τραγουδούν για πάντα μαζί της, όπως συμβαίνει και με όλους τους μεγάλους τραγουδιστές. 

Ποτέ δεν τραγουδάνε μοναχοί τους. Χιλιάδες άλλοι μέσα στη φωνή.

Θοδωρής Γκόνης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Tokio Hotel έρχονται στην Ελλάδα

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στο Release Athens 2027

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2026

Οι Gathering, η Anneke, το (sold out) "Floyd" και η παντοτινή αξία της γλυκιάς τους μελαγχολίας

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του Mandylion (1995), το ολλανδικό συγκρότημα σάρωσε αισθήσεις και συναισθήματα –και, φυσικά, καταχειροκροτήθηκε, θυμίζοντας γιατί μπόρεσε να ισορροπήσει ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι μ' έναν πραγματικά δικό του τρόπο.

Ο Δημήτρης Καλαντζής διδάσκει live κλασικό jazz ρεπερτόριο των ’50s και ’60s

Ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής jazz, παρουσιάζει στο THEATRE OF THE NO το "Grooving High", μια βραδιά αφιερωμένη στο κλασικό jazz ρεπερτόριο των ’50s και ’60s.

Ο Χρήστος Δάντης "εύκολα κλαίει τελευταία"

Το νέο του τραγούδι του Χρήστου Δάντη έχει τίτλο "Εύκολα Κλαίω Τελευταία" και χαρακτηρίζεται από έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα μιλώντας για το αίσθημα της μοναξιάς

Ο Leon of Athens επιστρέφει για δύο Σάββατα στο Κλακάζ

Δύο βραδιές με νέα τραγούδια, νέα μπάντα και ένα show που συνδυάζει φώτα, visuals και αγαπημένους guests. Δύο live - μουσικά ταξίδια από το σκοτάδι στο φως.

Το Just Gazing Festival φέρνει ηχητικές εκπλήξεις στην Αθήνα

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον shoegaze/ dream pop ήχο έρχεται στην πρωτεύουσα.

Η Ιουλία Καλλιμάνη ακούγεται στο soundtrack της νέας σειράς εποχής του ΑΝΤ1

Η Ιουλία Καλλιμάνη ακούγεται σε δύο νέα τραγούδια που παίζουν στους τίτλους αρχής και τέλους στη νέα σειρά του Αντ1 που έχει τίτλο "Κρίνο & Αγκάθι".