Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Οι Planet of Zeus θα έγραφαν ευχαρίστως το soundtrack της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι Loathe και οι Planet of Zeus έρχονται στο Ejekt Festival 2024, μαζί με τους Korn και τους Spiritbox στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για τους Loathe αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, με το πολυάριθμο κοινό τους να αδημονεί να δει ζωντανά ένα από τα πλέον ανερχόμενα και καυτά ονόματα της πρόσφατης δεκαετίας. Με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και υποψηφιότητες για βραβεία (Metal Hammer Golden Gods Awards, Heavy Metal Awards), η βρετανική μπάντα ηγείται του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, μπολιάζοντας την με nu-metal, post-metal, shoegaze, ambient και emo στοιχεία.

Ο ήχος των Loathe δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα, καθώς στα 3 studio άλμπουμς τους αλλάζουν διαρκώς. Κάπου ανάμεσα στους Deftones και τα soundtracks, είναι μάστορες της κινηματογραφικής αισθητικής, συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα με την ένταση. Επί σκηνής, το αποτέλεσμα είναι μαγικό, καθώς αυτός ο πελώριος ήχος με την υποβλητική παρουσία τους δημιουργούν ένα θέαμα που δεν μοιάζει με κάτι άλλο.

Οι Planet of Zeus είναι το τοτεμικό συγκρότημα του εγχώριου κιθαριστικού ήχου του αιώνα μας. Με την αξιοσημείωτη δισκογραφία και τις αμέτρητες περιοδείες στην Ευρώπη και την Ελλάδα, άνοιξαν το δρόμο και ηγήθηκαν στη νέα ροκ σκηνή της χώρας.

Εισιτήρια

Arena: 57€, 62€
VIP: 150€

Πωλούνται και διήμερα εισιτήρια σε συνδυασμό με την ημέρα των Bring Me The Horizon.
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο  info@ejekt.gr ή στο 210 9636489
Τα παιδιά άνω των 8 ετων, χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδο τους στο φεστιβάλ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Gipsy Kings: Οι βασιλιάδες της Μεσογείου στον λόφο του Λυκαβηττού

Μια νύχτα που υπόσχεται να ανάψει φλόγες πάνω από την Αθήνα με τον εμβληματικό frontman Nicolas Reyes.

17/09/2025

"Ελλάδα στους ώμους τη γη κουβαλάς": Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στο Ηρώδειο

Ο συνθέτη προσκαλεί το κοινό σε μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και έντονη εθνική υπερηφάνεια.

Η ΕΛΣ παρουσιάζει τη Flora mirabilis του σπουδαίου μουσουργού Σπυρίδωνος Σαμάρα

Μία σπάνια ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να απολαύσει το άγνωστο διαμάντι της Επτανησιακής Σχολής σε νέα αποκατεστημένη μορφή, θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Death Disco Open Air Festival 2025: Το μεγάλο "σκοτεινό" ραντεβού του φθινοπώρου

Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα stages, τις ώρες εμφάνισης και τα εισιτήρια γι' αυτό το σαββατοκύριακο.

Η Muriel Grossmann παρασέρνει σε spiritual jazz ρυθμούς το Gazarte

Η jazz αποκτά ψυχή μέσα από την ατμοσφαιρική μαγεία της σαξοφωνίστριας και συνθέτριας που συνδυάζει το κλασικό με το ψυχεδελικό και τα διεθνή μουσικά στοιχεία.

Η 'Barakos Orchestra' επιστρέφει στο Theatre of the No για μια μοναδική συναυλία

Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας ανοίγει τη μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας ξανά στη σκηνή του τη 12μελή Ορχήστρα, σε μια μουσική σύμπραξη προς τιμήν του Γιώργου Μπαράκου.

Anne Clark: "Την τελευταία φορά που ήρθα, θυμάμαι διαδηλώσεις και δακρυγόνα"

Μια κουβέντα με την ποιήτρια-ερμηνεύτρια του εμβληματικού "Our Darkness" για την Ακρόπολη, το Brexit, τον Ράινερ Μαρία Ρίλκε και το χιπ χοπ, λίγο πριν τη δούμε στο Death Disco Open Air Festival 2025 (Τεχνόπολη, Σάββατο 20 & Κυριακή 21/9).