Palaye Royale και Alice Merton στο Ejekt 2024

Δύο εξαιρετικά ονόματα προστίθενται στο line-up της ημέρας των Maneskin.

Palaye Royale

Η ανακοίνωση της εμφάνισης των Maneskin στο Ejekt Festival 2024 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού στο εγχώριο κοινό και τα media, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Εϊναι πλέον δεδομένο ότι η 23η Ιουλίου θα ειναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της συναυλιακής χρονιάς. Δύο εξαιρετικά ονόματα προστίθενται στο line-up της ημέρας (23 Ιουλίου): οι Palaye Royale και η Alice Merton.

Οι Palaye Royale είναι ένα από τα πιο καυτά νέα rock συγκροτήματα, με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και έξοχη φήμη για τα απίστευτης ενέργειας live τους και την rock-star περσόνα του Remington Leith που θυμίζουν τις χρυσές εποχές της κιθαριστικής μουσικής των προηγούμενων δεκαετιών. Στην Ελλάδα έχουν φανατικό κοινό, όπως αποδείχτηκε ξεκάθαρα πέρυσι, όταν έκαναν sold out το Gagarin σε ελάχιστο χρόνο και τελικά έδωσαν δύο συναυλίες.

H Alice Merton έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών με το mega hit "No Roots”. Το τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό ραδιόφωνο, την έφερε στο τοπ10 αρκετών ευρωπαϊκών χωρών και έγινε πολυπλατινένιο. Έκτοτε, με τα 2 άλμπουμς της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύρια streams, έχει περιοδεύσει με τους Bastille και έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όμως τα Coachella και Lollapalooza. Η εμφάνισή της στο EJEKT Festival θα είναι η πρώτη της στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Korn και οι Spiritbox για τις 22 Ιουλίου και οι Bring Me The Horizon για τις 24 Ιουλίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα από το φετινό line-up. Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλλέτες. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

16/05/2024

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.

Τι θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου αυτό το καλοκαίρι;

Η προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις έχει αρχίσει.

Αυτές είναι οι παράλληλες δράσεις του 23oυ Athens Jazz

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Meet Market, η επετειακή φωτογραφική έκθεση της ομάδας METApolis και το πιο τζαζ πρωινό του καλοκαιριού, γεμάτο με δωρεάν δράσεις για παιδιά, συμπληρώνουν τη φετινή διοργάνωση

"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.