Το dance/pop ντούο των SOFI TUKKER στο Release 2024

Μαζί με τους σπουδαίους Duran Duran, θα μας χαρίσουν μια άκρως χορευτική βραδιά.

SOFI TUKKER

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους SOFI TUKKER, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα dance/pop σχήματα των τελευταίων ετών και αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί με τους σπουδαίους Duran Duran, θα μας χαρίσουν μια απολαυστική και άκρως χορευτική βραδιά. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι SOFI TUKKER δημιουργήθηκαν το 2014 από την Sophie Hawley-Weld και τον Tucker Halpern και με την κυκλοφορία του παρθενικού τους single, "Drinkee”, βρέθηκαν υποψήφιοι για Grammy, κάτι που επαναλήφθηκε και με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, "Treehouse” (2018), που τους χάρισε τη δεύτερη υποψηφιότητά τους, στην κατηγορία "Best Dance/Electronic Album”.

Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι SOFI TUKKER συνδυάζουν τις ετερόκλητες επιρροές τους και ηχογραφούν εθιστικά τραγούδια, όπως φαίνεται και από τις μεγάλες επιτυχίες τους "Best Friend”, "Purple Hat” και "Brazilian Soul” (σε συνεργασία με τους The Knocks). Παράλληλα, έχουν εξελιχθεί σε ένα πολύπλευρο live act, με sold out περιοδείες και εντυπωσιακές live εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου όπως τα Coachella, Lollapallooza, Bonnaroo μεταξύ πολλών άλλων.

SOFI TUKKER
© Vanessa Vlandis

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, θα τους υποδεχθούμε στην Πλατεία Νερού όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα εντυπωσιακό live show που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως "παιχνιδιάρικο, πληθωρικό και γεμάτο φωτεινά χρώματα". Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 70€ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 250€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται προνομιακές παροχές (ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands και stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες και αναμνηστικό δώρο). Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και μια ειδική προσφορά του Release Athens 2024, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση [Massive Attack & more tba (17/7, Πλατεία Νερού) + Duran Duran, SOFI TUKKER & more tba (18/7, Πλατεία Νερού) προς 105€ (κέρδος 20€)]. Διάθεση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".