Το "Tap Factory" έρχεται στην Τεχνόπολη

Μουσικοί και χορευτές από την Αγγλία, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι σε ένα υπερθέαμα που συνδυάζει μουσική, κρουστά και ακροβατικά.

Tap Factory

Το "Tap Factory" έρχεται να μας ξεσηκώσει το καλοκαίρι σε μια αξέχαστη παράσταση την Τεχνόπολη, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Ένα μοναδικό show που έχει δώσει πάνω από 700 παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έρχεται το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα εκρηκτικό  μουσικοχορευτικό κοκτέιλ οπού τα κρούστα συνδυάζονται με τα ακροβατικά σε ένα καθηλωτικό πρωτότυπο θέαμα γεμάτο ενέργεια, χιούμορ και ρυθμό, που αφήνει άφωνο τον θεατή και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της παράστασης.

Κρουστά, τύμπανα, βαρέλια, κουβάδες, σκούπες και σκάλες είναι τα όργανα μέσα από τα οποία οι συντελεστές του "Tap Factory" δημιουργούν μια μουσική πανδαισία με έξαλλο ρυθμό που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Μουσικοί και χορευτές από την Αγγλία, τη Νέα Υόρκη, το  Παρίσι δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα που συνδυάζει μουσική, κρουστά και ακροβατικά, όλα εκτελεσμένα με απόλυτη δεξιοτεχνία αλλά και με την απαραίτητη δόση χιούμορ.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 50-22) μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".