Ματαίωση της συναυλίας της Μαρίας Φαραντούρη στο Ολύμπια

Η προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη, με τραγούδια σε ποίηση Μπέρτολτ Μπρεχτ και κομμάτια από το παγκόσμιο θέατρο, ματαιώνεται.

Μαρια Φαραντουρη

Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας" του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη, με τραγούδια σε ποίηση Μπέρτολτ Μπρεχτ και κομμάτια από το παγκόσμιο θέατρο, ματαιώνεται. 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.

15/05/2024

Το Φεστιβάλ Δάσους της Αρβανίτσας δίνει ξανά ραντεβού στην καρδιά του Ελικώνα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Σωκράτης Μάλαμας, Ιουλία Καραπατάκη και Social Waste, ανάμεσα στα ονόματα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

Hans Zimmer και John Williams: Δύο τιτάνες της κινηματογραφικής μουσικής σε μια συναυλία με τα καλύτερα soundtracks όλων των εποχών

Μουσικές που αγαπήσαμε, εξαιρετικοί φωτισμοί και προβολές, σ’ ένα show υψηλών προδιαγραφών στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Piano City Athens: Όλα τα φώτα στο πιάνο

Το Piano City Athens μεταμορφώνει για δεύτερη χρονιά την Αθήνα σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα με 100 κοντσέρτα πιάνου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

The Mystery Lights: Επιστρέφουν με νέο δίσκο στο στέκι της Λιοσίων

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο "Gagarin" έρχονται με νέο υλικό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μελοποιεί Καβάφη για μία και μοναδική συναυλία στη Στέγη

Ο μεγάλος συνθέτης μελοποιεί ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη σε εκδοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας δωματίου, με πρωτότυπες και νεότερες φωνητικές ερμηνείες.

Mellowsophy Music: Μια διήμερη μουσική εμπειρία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο "Gazarte"

Η Mellowsophy Music ετοιμάζει ένα line-up με τα πιο φρέσκα ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης ανεξάρτητης σκηνής.