Οι Lovers of All Kinds και η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me" έρχονται στο Ρομάντζο

Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ενώ οι "Someone Who Isn’t Me" έρχονται για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

Lovers of All Kinds

Οι Lovers of All Kinds είναι μια μπάντα με βάση την Αθήνα που συνδυάζει την ποπ και ψυχεδελική μουσική με μοναδικά τολμηρές, avant-garde μπαλάντες. Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν στο Ρομάντζο, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ., μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η μπάντα σχηματίστηκε από τον Φινλανδό συνθέτη Teemu Takatalo και τον συμπατριώτη του, διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό ηλεκτρονικής μουσικής, Jaakko Eino Kalevi (Domino Recrding Company). Στη συνέχεια η μπάντα εμπλουτίστηκε με την συμμετοχή τριών νέων μουσικών -της Ειρήνης Αλισά στο συνθεσάιζερ και στα πλήκτρα, του Σέργιου Βουδρή στο μπάσο και του Παναγιώτη Κοστόπουλου στα ντραμς- γνωστών για τη συμμετοχή τους σε πολλές άλλες μπάντες και μουσικά projects  από την Αθήνα.

Someone Who Isn’t Me

Η Loo (synth, φωνή) και η Μαρία (τύμπανα) είναι η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me", που έρχονται επίσης στο Ρομάντσο για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 singles, το βραβευμένο Gomenaki και το Stop & Remember (feat. Σtella), καθώς και το άλμπουμ τους "Dance With You”. Έχουν επίσης συνθέσει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο και το soundtrack τους για την ταινία μικρού μήκους "Amygdala" έλαβε ειδική μνεία Πρωτότυπης μουσικής στο 44ο Φεστιβάλ Δράμας. Ο δεύτερος τους δίσκος, Heartbreaker θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 καθώς και δύο νέα soundtracks.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".