Τα EDEN parties επιστρέφουν για να γιατρέψουν την κυριακάτικη μελαγχολία!

Με γενικό σύνθημα το "Sundays are for lovers", τα απογευματινά raves με την υπογραφή του Plisskën επιστρέφουν στο Ωδείο Αθηνών, με καλεσμένη την superstar DJ/παραγωγό The Blessed Madonna.

eden events

Με γενικό σύνθημα το "Sundays are for lovers", τα κυριακάτικα EDEN events με την υπογραφή του Plisskën επιστρέφουν θεαματικά στο "σπίτι" τους, στο Ωδείο Αθηνών. "Η φιλοσοφία πίσω από τα συγκεκριμένα events είναι η διοργάνωση ενός party σε μια μέρα που παραδοσιακά ξεκουράζεσαι από τα πάρτυ του Παρασκευοσαββάτου και σε μια "κόντρα" ώρα σε σχέση με τα συνήθη dance events του χειμώνα. Μας άρεσε πάντα η ιδέα να μπαίνεις κάπου με το φως της ημέρας σε ένα χώρο που έχει μεταμορφωθεί σε club και να αποχωρείς γεμάτος και καταϊδρωμένος από χορό την ώρα που οι σταχτοπούτες γίνονται κολοκύθες", μας εξηγεί ο Στέφανος Παπαγκίκας, συνιδρυτής του Plisskën Festival. "Η αλήθεια είναι πώς όταν ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο του '21 με το πρώτο Κυριακάτικο μας πάρτι κανένας δεν πίστευε ότι ένας τέτοιος θεσμός θα μπορούσε να λειτουργήσει με το ελληνικό dance κοινό. Ωστόσο, μετά από δύο χρόνια και απανωτά επιτυχημένα parties το ίδιο το κοινό διέψευσε όλες τις αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν έτοιμο να αγκαλιάσει ένα απογευματινό rave με τρομερή διάθεση και μοναδικό fun!".

EDEN

Για το Plisskën ο χώρος του Ωδείου δεν ήταν μια καθόλου τυχαία επιλογή, "με το Ωδείο "φλερτάραμε" καιρό πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής. "Ήταν ένας χώρος της μουσικής και των Τεχνών στο κέντρο της Αθήνας σε ένα εκπληκτικά σχεδιασμένο κτίριο το οποίο μας έδινε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε το στοιχείο της έκπληξης στον υπόγειο χώρο του. Οι υπεύθυνοι του Ωδείου αγκάλιασαν το concept από την πρώτη στιγμή και μας έχουν στηρίξει σε ό,τι κι αν είχαμε στο μυαλό μας να πραγματοποιήσουμε στον πολυχώρο του Ω3. Πραγματικά δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλο χώρο τόσο δημιουργικό για να πραγματοποιήσουμε το EDEN. To concept κατάφερε μάλιστα να περάσει και στη διεθνή τηλεοπτική σφαίρα, με τη σειρά "Greek Salad", όταν ο σκηνοθέτης του παρευρέθηκε σε πάρτι με τη Sama Abdulhadi και το μετέφερε αυτούσιο σε επεισόδιό του".

Sama Abdulhadi
Sama Abdulhadi x EDEN

Όσο για το τι θα δούμε φέτος στα EDEN events η πρεμιέρα της 29ης Οκτωβρίου είναι μόνο η αρχή: "Ξεκινάμε με τη σπουδαία - στα όρια του θρύλου - Blessed Madonna, συνεχίζουμε το Νοέμβριο με τον καλύτερο αυτή τη στιγμή - τουλάχιστον για μας - καλύτερο DJ του πλανήτη a.k.a. Mall Grab και ολοκληρώνουμε το 2023 με super καλεσμένους την Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς! Για το 2024, θα ανακοινώσουμε σύντομα το line-up των τελευταίων Κυριακών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ενώ στο τέλος Μαρτίου διοργανώνουμε το πρώτο EDEN mini-festival! Να είστε συντονισμένοι και να έρχεστε πάντα με την καλύτερη διάθεση κάθε Κυριακή", αποκαλύπτει ο Παπαγκίκας.

Πρεμιέρα με την The Blessed Madonna 


Ποδαρικό στην αγαπημένη σειρά "Eden Presents" κάνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα της underground house σκηνής. Η Marea Stamper ή αλλιώς Blessed Madonna καταφτάνει στην Αθήνα, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, για ένα από τα διάσημα sets της που κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στις δεξιοτεχνικές επιλογές της και την αστείρευτη ενέργειά της πίσω από τα decks. Η superstar DJ, που έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες παραγωγούς/DJs διεθνώς και resident DJ στο θρυλικό SmartBar του Σικάγο από το 2013, περνάει με άνεση από την house και την οld school techno στους disco και electro ρυθμούς. Το πάρτι ξεκινά από νωρίς με την DJ Polyxene και την παραγωγό Marie Montexier να αναλαμβάνουν την προθέρμανση του κοινού.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Ο Mall Grab στην Αθήνα

Η συνέχεια των Eden events θα γραφτεί με μια πολυαναμενόμενη άφιξη την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Ο Jordon Alexander, a.k.a. Mall Grab εξερευνά τις ρίζες της house και της techno παίζοντας σε επικίνδυνα ψηλές συχνότητες και αδιαφορώντας για τα όρια των μουσικών ειδών. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος του διατηρεί όμως πάντα ένα σταθερό μοτίβο - την ακατέργαστη ενέργειά του. Από τα ταχύτερα ανερχόμενα και πιο δυναμκά νέα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής, ο Αυστραλός κατάφερε να καθιερωθεί σε κυρίαρχη δύναμη μέσα στα τελευταία έξι χρόνια. Πλέον, με έδρα του το Λονδίνο, τροφοδοτεί το κοινό του κυκλοφορώντας στη δική του δισκογραφική εταιρία Looking For Trouble μια σειρά από καυτά releases, διοργανώνοντας πάρτι, ενώ παράλληλα τρέχει μαζί με τους τρεις κολλητούς του τη δισκογραφική Steel City Dance Discs. Στο ίδιο line up έρχεται η DJ  I.Jordan για ένα εκλεκτικό set. Το πάρτι θα ανοίξουν οι Chloe Caillet και Jay Jay.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The Blessed Madonna

  • Φεστιβάλ

H underground super star της house σκηνής έρχεται στην Αθήνα για ένα δυνατό DJ set. Το πάρτυ της Κυριακής θα ανοίξει η εξαιρετικά δραστήρια DJ Polyxene πριν παραδώσει τη σκυτάλη στη σπουδαία ηλεκτρονική παραγωγό Marie Montexier, για δύο εξίσου πολυαναμενόμενα sets.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.