Οι MIKRO ηλεκτρίζουν ξανά αυτήν την πόλη

Το πρωτοποριακό συγκρότημα δίνει ραντεβού στη ταράτσα του Gazarte για μια ιδιαίτερη χειμερινή μουσική βραδιά.

MIKRO

MIΚRO, οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής ποπ, επιστρέφουν μετά από 8 χρόνια στην Αθήνα, για ένα live στο Gazarte roof stage, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. Σχηματίστηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη από τον Νίκο Μπιζένη [a.k.a Nikonn] (φωνητικά, synths, προγραμματισμός) και τον Γιάννη Λευκαδίτη (κιθάρες-μπάσο-σαξόφωνο-σύνθια). Οι δύο φίλοι είχαν ένα κοινό όραμα για μια ηλεκτρονική μπάντα με αναφορές σε ποπ, ροκ και πιο εναλλακτικούς ήχους. Και το έκαναν με μεγάλη επιτυχία!
Κατάφεραν να καθιερώσουν τον ήχο των MIKRO. Έναν ήχο "πολυμορφικό" και μοναδικό με στοιχεία από electronica, big beat, dance, break beat, drum n bass, easy listening, pop, disco και rock, συνδυάζοντας ανδρικά και γυναικεία φωνητικά.

Μέσα στα 25 χρόνια της πορείας τους οι MIKRO έδωσαν μεγάλες επιτυχίες, πολλά επιτυχημένα live, 8 studio album, 2 Best of, 3 soundtracks, πολλά CD singles και digital singles και πάρα πολλά remixes σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Πλέον έχουν εμπλουτίσει την ομάδα τους με την Chloe Ann (vocals, synths) και τον Χρήστο Ασλανίδη (drums & pads). Φέτος μετά από 8 χρόνια, επιστρέφουν για να ξεσηκώσουν το Αθηναϊκό κοινό σε μια μοναδική live εμφάνιση, στις 4 Νοεμβρίου. 

Tην βραδιά ανοίγουν οι Lip Forensics. 

Προπώληση μέσω more.com 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

AthensRocks 2024: Ροκάρουμε με Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco

Το AthensRocks ετοιμάζει ένα πολυσυλλεκτικό line up που θα ενθουσιάσει όλους τους μουσικόφιλους.

"Rio": Σαν σήμερα το 1982, κυκλοφορεί το magnum opus των Duran Duran

Το "Rio" συνδύαζε ότι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στη μουσική των early 80s: το σκοτάδι του post-punk, τον πειραματισμό της synth-pop, την ατμόσφαιρα του gothic rock και τους αψεγάδιαστους disco ρυθμούς.

Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Το τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision, λαμβάνοντας το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό, επανακυκλοφορεί "A capella", "Instrumental", "Sped Up" αλλά και στην Live έκδοση.

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.