H Longing Disco του Nick Fox δέχεται παραγγελίες

Μια βραδινή εκδήλωση στο μπαρ του ΕΜΣΤ, στο πλαίσιο του Modern Love Festival, με τα αγαπημένα ερωτικά τραγούδια μας. Μπες και συμπλήρωσε την φόρμα.

Longing Disco

Ερωτευτήκατε ποτέ κάποιο άτομο που δεν έπρεπε να ερωτευτείτε; Διαλυθήκατε ποτέ από έρωτα, να μην ξέρετε τι να κάνετε και να παίζετε τον ίδιο δίσκο ξανά και ξανά; Ο "ερωτοχτυπημένος" σας δίσκος και οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσής σας μπορούν να γίνουν μέρος της Longing Disco: μιας μοναδικής εκδήλωσης, την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Nick Fox στο πλαίσιο του Modern Love Festival, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αθήνα.

Η Longing Disco είναι μια ζωντανή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε τραγούδι της Longing Disco έχει μια μοναδική ιστορία να πει. Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζητούν ανώνυμα το τραγούδι που συνδέεται περισσότερο με προσωπικές τους ιστορίες που εξιστορούν σχέσεις στα ουράνια, ειδύλλια με τραγική κατάληξη, ανεκπλήρωτους έρωτες, ξαφνικούς αποχωρισμούς, απώλειες, ελπίδες και όνειρα. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας ανώνυμα τα τραγούδια που σας ξυπνούν τις πιο δυνατές ερωτικές αναμνήσεις και τις ιστορίες που συνδέονται με αυτά.


Αυτά τα τραγούδια θα παίζονται στο μπαρ του ΕΜΣΤ όλες τις μέρες που διαρκεί το φεστιβάλ Modern Love, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν κεντρική θέση στη Longing Disco, μια πανηγυρική βραδιά μουσικής, χορού και επιθυμίας εμπνευσμένη από το συναισθηματικό φάσμα της αγάπης και του ερωτικού πόθου. Για να συμμετάσχετε στη Longing Disco, στείλτε το τραγούδι σας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα. Στη φόρμα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται o τiτλος του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη/συγκροτήματος, μια σύντομη ιστορία σας για την επιλογή του τραγουδιού και, προαιρετικά, μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ιστορίας σας για την ντίσκο. Όλες οι υποβολές θα παραμείνουν ανώνυμες, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας για ένα τραγούδι ακόμα κι αν δεν παραστείτε στην εκδήλωση. Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο. Υποβάλετε το ερωτικό τραγούδι σας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η δημοφιλέστατη "Τόσκα" του Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με το μοναδικό οπερατικό θρίλερ του Τζάκομο Πουτσίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Η Μαρίνα Σπανού στην Τεχνόπολη

Μετά το sold-out του live του Ιουνίου στο Κηποθέατρο Παπάγου ανακοινώνεται νέα μεγάλη συναυλία της Μαρίνας στην Αθήνα.

Τριπλό ραντεβού στο "Jazzét"

KLM Piano Trio, Haig Yazdjian Acoustic Trio και Μάτα Κυριακού σε ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό τριήμερο.

Alkyone, από τι "υλικά" είναι φτιαγμένο το μουσικό σύμπαν σου;

Η τραγουδοποιός μιλάει στο "α" με αφορμή τη συμμετοχή της στον προγραμματισμό του 6ου Athens Music Week ("Arch", 23/5).

5+1 λόγοι για να μη χάσεις τους Megadeth και τους Blind Guardian στο Release Athens 2024

Αυτό το καλοκαίρι, οι 2 metal θρύλοι μαζί με τους εξίσου σημαντικούς Grand Magus, θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Εντυπώσεις από μια συναυλία με ποιήματα του Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ

Μια αληθώς ξεχωριστή βραδιά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με πολλά μπράβο και χειροκροτήματα, παρά τα ερωτήματα που εξακολουθούν να πλανώνται για το πόσο συμπλέει, τελικά, η ποίηση του μεγάλου Ινδού στοχαστή με τη φόρμα του ευρωπαϊκού λυρικού τραγουδιού.

The Offspring και Brian May μαζί στη σκηνή

Οι σπουδαίοι punk-rockers ήταν καλεσμένοι του θρυλικού κιθαρίστα των Queen στο φεστιβάλ Starmus.